Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
radio audi delta
Najpierw przeczytaj ze zrozumieniem mój podpis.
mam pytanie co do radia delta, jak wiadomo głosniki muszą byc aktywne zeby graly pod tym radiem pasywne nie grają i tutaj moje pytanie czy jesli podlonczymy do zwyklych glosnikow wzmacniacz i podepniemy to pod delte czy bedzie to gralo czy musza byc jednak orginalne glosniki aktywne
Pasywne grają ale tylko jako przednie. Tył oczywiście jest aktywny czyli potrzebuje dodatkowego wzmacniacza mocy i jest to obojętne czy podłączysz oryginalne aktywne głośniki, czy podłączysz końcówkę mocy i do nich jakieś standardowe głośniki.[/list]
dokladnie chodzilo mi o tylne głosniki
dzieki
dziekiAdi202, napisalbys mi pod moim postem o skrzyni basowej i wzmacniaczu tez mam radio orginalne delta i chcialem podlaczyc blaupunkt-a a nie wiem jak to zrobic wczesniej mia,em inne auto i bez problemu to robilem
| jowisz1964 napisał/a: |
| Adi202, napisalbys mi pod moim postem o skrzyni basowej i wzmacniaczu tez mam radio orginalne delta i chcialem podlaczyc blaupunkt-a a nie wiem jak to zrobic wczesniej mia,em inne auto i bez problemu to robilem |
Najpierw przeczytaj ze zrozumieniem mój podpis.
[quote="Adi202"][quote="jowisz1964"]Adi202
Juz mam wypelnione wszystko i prosze o pomoc w rozwiazaniu podpiecia tej skrzyni i wzmacniacza pod orginalne radio delta
Juz mam wypelnione wszystko i prosze o pomoc w rozwiazaniu podpiecia tej skrzyni i wzmacniacza pod orginalne radio delta
[quote="jowisz1964"][quote="Adi202"]
Popraw rok modelowy, bo nie mam ochoty zgadywać oraz tłumaczyć dlaczego jesto tak ważne w dziale technicznym.
| jowisz1964 napisał/a: |
| Adi202
Juz mam wypelnione wszystko i prosze o pomoc w rozwiazaniu podpiecia tej skrzyni i wzmacniacza pod orginalne radio delta |
Popraw rok modelowy, bo nie mam ochoty zgadywać oraz tłumaczyć dlaczego jesto tak ważne w dziale technicznym.
Odpowiedz do tematu