Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Radio Gamma CC Bose US
Re: Radio Gamma CC Bose US
Wersja US nie jest szczególnie wartościowa, swojego czasu było ich pełno na allergenie po 30 zł. Jeśli jest w dobrym stanie i jest rozkodowane, to myślę,że powinieneś wziąść za nie jakieś 80 zł
w taki razie to nie jest US RDS działa?
jak działa to je biore !!! PIERWSZY!!!
Zajedź przejazdem, to coś wymyślimy.
Jutro postaram się podłączyć i nagrać film jak to działa i wtedy ocenicie
http://youtu.be/vYI1WIVQHzA
Czyli u nas te radio będzie działać czy nie?
Cześć wszystkim. Powiedzcie mi ile takie radio jest warte? Bo posiadam takie i do mojej V-ki niestety nie włożę.

| kopkoi napisał/a: |
Cześć wszystkim. Powiedzcie mi ile takie radio jest warte? Bo posiadam takie i do mojej V-ki niestety nie włożę.
![]() |
Czyli niech leży w garażu i nabiera mocy
jeść nie prosi. I dodam jeszcze że działa na naszych falach tzn ma połówki
jeść nie prosi. I dodam jeszcze że działa na naszych falach tzn ma połówki| kopkoi napisał/a: |
Czyli niech leży w garażu i nabiera mocy jeść nie prosi. I dodam jeszcze że działa na naszych falach tzn ma połówki |
| Pasiak napisał/a: | ||
|
[quote="GORYL"]
nie RDS niema. Znajduje samo stacje np 101.4 Radio Zet ale nie da się wbić tej częstoty ręcznie. No i nie mam 200 % pewności że działa bo nie podłączałem do auta ale jutro spróbuje do innej V-ki wszczepić. Jakby co pamiętam kto był pierwszy
| Pasiak napisał/a: | ||
|
nie RDS niema. Znajduje samo stacje np 101.4 Radio Zet ale nie da się wbić tej częstoty ręcznie. No i nie mam 200 % pewności że działa bo nie podłączałem do auta ale jutro spróbuje do innej V-ki wszczepić. Jakby co pamiętam kto był pierwszy
Moje zdanie jest takie - wersja US to najlepszy majstersztyk jaki może się trafić pod względem jakości dźwięku. Wersja EU to już trochę uboższa siostra tej pierwszej, ma RDS i też gra. Nie tak jak US, ale Bose to Bose.
Ja US to mam ze trzy jeszcze z magazynów alledrogo jak były tanio po 30złociszy jak pisze Pasiasty...
Jakbyś miał wersje EU i to z czerwonym(to cud) wyświetlaczem to bije se konia i jade po nie
Jakbyś miał wersje EU i to z czerwonym(to cud) wyświetlaczem to bije se konia i jade po nie
Adi nie mam czasu założyć Twojej wersji bo wiesz jak jest ...
| GORYL napisał/a: |
| Adi nie mam czasu założyć Twojej wersji bo wiesz jak jest ... |
Zajedź przejazdem, to coś wymyślimy.
| GORYL napisał/a: |
| Jakbyś miał wersje EU i to z czerwonym(to cud) wyświetlaczem to bije se konia i jade po nie |
Jutro postaram się podłączyć i nagrać film jak to działa i wtedy ocenicie
http://youtu.be/vYI1WIVQHzA
To jest prawdziwa i oryginalna wersja US. Na foto widać 2 wejścia antenowe, naklejkę z napisem US oraz na filmie również Scan częstotliwości radiowych z rastrem typowym dla US.
| Adi202 napisał/a: |
| To jest prawdziwa i oryginalna wersja US. Na foto widać 2 wejścia antenowe, naklejkę z napisem US oraz na filmie również Scan częstotliwości radiowych z rastrem typowym dla US. |
Czyli u nas te radio będzie działać czy nie?
Będzie, ale nie odbierze stacji radiowych których częstotliwość fal kończy się na parzystej cyfrze np 99,4MHz
Odpowiedz do tematu