GPS i GSM » Polećcie proszę nawigację gps
Odpowiedz do tematu
 Polećcie proszę nawigację gps
Mój stary gps padł całkowicie, już nie opłaca mi się w niego inwestować, myślę o czymś nowym. Słyszałem, że firma TomTom produkuje dobry sprzęt. Czy ktoś używa takiego: http://www.conrad.pl/Nawi...A_17278_0319011 Jakieś opinie?

Postaw piwo autorowi tego posta

A będziesz w głównej mierze korzystał w PL czy w EU?
Bo słyszałem że Tom Tom jest super w EU a w PL najlepsza Automapa i powiem Ci że od kilku lat korzystam z Automapy w PL ale i na zachodzie i mnie nie zawiodła ani razu. Prowadzi pod same drzwi.

Głównie w Polsce, to może by wystarczyła.

Z doświadczenia polecam AM.
Chociaż nie prowadziłem porównania osobiście z innymi mapami. Lecz na prawdę miałem pewien czas że duuużo jeździłem pod konkretne adresy (małe adresy) i zawsze mnie poprowadziło do celu. Pozdrawiam.

od kilku lat korzystam z Tomka i jestem naprawde zadowolony, nawet jeżdząc po PL nie miałem żadnych problemów, niestety spora częśc opcji jak np. połączenie z netem ,oraz informacje o ruchu drogowym nie działają zaraz po przekroczeniu polskiej granicy...

Sądzę, że TomTom i Garmin to górna pólka wśród nawigacji. Co do tej oferty z linka - nie powala na kolana. Szukaj oferty z dożywotnią darmową aktualizacją map. Pomyśl również aby urządzenie było przyszłościowe i miało większą mapę niż sama Polska czy te "kilka państw na krzyż".

Cytat:
Szukaj oferty z dożywotnią darmową aktualizacją map. Pomyśl również aby urządzenie było przyszłościowe i miało większą mapę niż sama Polska czy te "kilka państw na krzyż".

Ciekawe to. Nie wiedziałem że takie są. Jeśli są takie Tom Tom to był bym zainteresowany z uwagi na aktualizacje właśnie. Tyle że jak kilka lat temu kupowałem navi to nie zwróciłem uwagi na to że są takie z DARMOWĄ aktualizację.

co sadzicie o tej

http://www.halfords.com/t...aps-and-traffic

za kilka dni będzie dostępna w sprzedaży a mam zamiar również wymienić starą .

ravenlook napisał/a:
co sadzicie o tej

http://www.halfords.com/t...aps-and-traffic

za kilka dni będzie dostępna w sprzedaży a mam zamiar również wymienić starą .
spoko maszynka,ale osobiście szukalbym Tomka.

Odpowiedz do tematu