a jednak nie musi

Musi, musi. Pisz bez spacji.
| Adi202 napisał/a: |
| Musi, musi. Pisz bez spacji. |
taki głupi błąd!!!
Dzięki Adi Proszę Goryla aby wystawił Ci punkciora ode mnie
| Pasiak napisał/a: |
| Adi202 napisał/a: | | Musi, musi. Pisz bez spacji. | taki głupi błąd!!! Dzięki Adi Proszę Goryla aby wystawił Ci punkciora ode mnie |
Hehehe. Spoko, wystarczy piwko.
ja też tego na początku nie wiedziałem.
pzdr
Panowie jesteście obaj wspaniali nawet nie wiecie ile radości mam czytając Wasze posty ,a jeszcze większa radość we mnie wstępuje jak mogę po przeczytaniu wdrążyć w życie czyn... maleńki...wielększy...wielki...
Nie ważne ważne jest to ,że się dowiedziałem
DZIĘKUJE PANOWIE MAŁA RZECZ A CIESZY
| GORYL napisał/a: |
| nawet nie wiecie ile radości mam czytając Wasze posty |
Tego mi brakowało do szczęścia.
pzdr
Wystawiono 1 piw(a):
GORYL
| Panowie jesteście obaj wspaniali nawet nie wiecie ile radości mam czytając Wasze posty ,a jeszcze większa radość we mnie wstępuje jak mogę po przeczytaniu wdrążyć w życie czyn... maleńki...wielększy...wielki.. |
normalnie aż poczułem się za***biście, dzieki
| Pasiak napisał/a: |
| GORYL napisał/a: | | Panowie jesteście obaj wspaniali nawet nie wiecie ile radości mam czytając Wasze posty ,a jeszcze większa radość we mnie wstępuje jak mogę po przeczytaniu wdrążyć w życie czyn... maleńki...wielększy...wielki.. | normalnie aż poczułem się za***biście, dzieki |
Dokładnie. Dla takich ludzi warto prowadzić wszelkiego rodzaju fora internetowe, oraz mało sypiać kiedy ma się dyżur na necie.
pzdr
| Adi202 napisał/a: |
| Dla takich ludzi warto prowadzić wszelkiego rodzaju fora internetowe, oraz mało sypiać kiedy ma się dyżur na necie. |
wtedy widać sens całej pracy i wysiłku włożonego w forum
I w tym momencie pojawił się ejakulat...
[ Dodano: Pon 21 Wrz, 2009 21:21 ]
Żartowałem panowie szacun serio dla Was
I dodam,że plasticzek już na swoim miejscu
A już myślałem,że to ktoś u mnie zgubił a to ja sam "wytrąciłem go"jak woziłem "klamoty" i składałem siedzenia
Pozdro i jeszcze raz wielkie dzięki
Ostatnio zmieniony przez GORYL Pon 21 Wrz, 2009 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Żartowałem panowie szacun seri dla Was |
Już myślałem, że na poważnie.
Żartowałem panowie szacun serio dla Was |
to kamień spadł mi z serca
I dodam,że plasticzek już na swoim miejscu
A już myślałem,że to ktoś u mnie zgubił a to ja sam "wytrąciłem go"jak woziłem "klamoty" i składałem siedzenia |
i to jest najważniejsze