|
Przesunięty przez: Pasiak Sro 27 Cze, 2012 16:57 |
opinie audi coupe gt |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 09:47
|
|
|
O w mordę! Przecież to oryginał. Tylko kogo będzie stać na taki rarytas? |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 15:45
|
|
|
Adi202 napisał/a: |
O w mordę! Przecież to oryginał. Tylko kogo będzie stać na taki rarytas? |
rozwód, sprzedać chatę i zamieszkać w tym cacku |
_________________ https://www.facebook.com/groups/616140151788166/
Niech będzie pochwalony napęd Quattro !!
Jest
-A6 C6 4,2 Quattro
-Hyundai elantra combi
Było-
-80 b3 1.8 (+- 135km)
-V8 4,2 AEC 280km
-V8 3,6 PT 250km
-A6 c4 2.8 AAH Avant quattro
-A6 c4 2,6 avant automat
-Coupe GT 1981 - 2,1 |
Ostatnio zmieniony przez jimv8 Sro 18 Sty, 2012 16:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 16:47
|
|
|
jimv8 napisał/a: |
rozwód, sprzać chatę i zamieszkać w tym cacku |
Kubuś, Ty to masz łeb nie od parady. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 22:52
|
|
|
za***ista maszyna aż sie oko cieszy |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
obecnie:
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 11:54
|
|
|
karlos2 napisał/a: | jimv8 napisał/a: | http://motoallegro.pl/show_item.php?item=2063170560 |
Kupiłeś??? |
CENA MINIMALNA 5500 |
Jest
-A6 C6 4,2 Quattro
-Hyundai elantra combi
Było-
-80 b3 1.8 (+- 135km)
-V8 4,2 AEC 280km
-V8 3,6 PT 250km
-A6 c4 2,6 avant automat
-Coupe GT 1981 - 2,1 |
|
|
|
|
|
karlos2
Model: A6 C5
Silnik: 2.4 AGA
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Sedan
Pomógł: 4 razy Wiek: 56 Dołączył: 01 Sie 2011 Wszystkie posty: 481
Piwa: 20/30 Skąd: katowice
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012 13:11
|
|
|
Haczyk jest jeden, nikomu nie chce się ruszyć swoich czterech liter i go obejrzeć. Jeśli szukasz takiego auta to po prostu jedz i oblukaj, zawsze jest tak, że o fajnym aucie jest sporo szumu na forach ale każdy wróży z fusów.
Wygląda miarowo, całkiem oryginalnie, minusem jest mała ilość zdjęć i brak fotek środka auta. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012 13:28
|
|
|
Paweł Olsztyn napisał/a: |
Haczyk jest jeden, nikomu nie chce się ruszyć swoich czterech liter i go obejrzeć. Jeśli szukasz takiego auta to po prostu jedz i oblukaj, zawsze jest tak, że o fajnym aucie jest sporo szumu na forach ale każdy wróży z fusów.
Wygląda miarowo, całkiem oryginalnie, minusem jest mała ilość zdjęć i brak fotek środka auta. |
Paweł, masz wiele racji...aaale - Pewnie już szukałeś nie raz auta ale nie wiem, być może ci się po prostu trafiły. Ja zrobiłem wielokrotnie kilkaset kilometrów na oględziny aut co były według właściciela (nie handlarza) BD/BBD - bez wkładu finansowego - a tu porażki, ukryte wady, zniszczenia, wymówki, kręcenie i cwaniactwo. W takiej społeczności żyjemy teraz wiec ostrożności nigdy za dużo bo wszystko kosztuje. Dobrze że mamy fora i kompetentnych kolegów co maja oko na pewne sprawy, wole posiedzieć parę godzin tutaj niż stracić cały dzień i nie raz grube pieniążki bo sprzedawca kupił 'złoma' kilka lat temu a teraz wystawia drożej niż sam kupił żeby ubić interes życia. Przykładem słowo -bezwypadkowy - w polsce znaczy przód z berlina, tył z francji
co do ogłoszenia - pisałem do Pana z ogłoszenia ponieważ sam jestem zaciekawiony tą b2 i czekam na odpowiedź. |
Jest
-A6 C6 4,2 Quattro
-Hyundai elantra combi
Było-
-80 b3 1.8 (+- 135km)
-V8 4,2 AEC 280km
-V8 3,6 PT 250km
-A6 c4 2,6 avant automat
-Coupe GT 1981 - 2,1 |
|
|
|
|
|
karlos2
Model: A6 C5
Silnik: 2.4 AGA
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Sedan
Pomógł: 4 razy Wiek: 56 Dołączył: 01 Sie 2011 Wszystkie posty: 481
Piwa: 20/30 Skąd: katowice
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012 14:09
|
|
|
karlos2 napisał/a: | jimv8, ciekawe co ci odpisze, bo cena naprawdę fajna, tylko zastanawia mnie to, że daje tyle części jako gratis, a mógłby je sprzedać każdą z osobna, na pewno z zyskiem. |
ogłoszenie nie aktualne |
Jest
-A6 C6 4,2 Quattro
-Hyundai elantra combi
Było-
-80 b3 1.8 (+- 135km)
-V8 4,2 AEC 280km
-V8 3,6 PT 250km
-A6 c4 2,6 avant automat
-Coupe GT 1981 - 2,1 |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012 18:44
|
|
|
jimv8 napisał/a: | Paweł Olsztyn napisał/a: |
Paweł, masz wiele racji...aaale - Pewnie już szukałeś nie raz auta ale nie wiem, być może ci się po prostu trafiły. Ja zrobiłem wielokrotnie kilkaset kilometrów na oględziny aut co były według właściciela (nie handlarza) BD/BBD - bez wkładu finansowego - a tu porażki, ukryte wady, zniszczenia, wymówki, kręcenie i cwaniactwo. W takiej społeczności żyjemy teraz wiec ostrożności nigdy za dużo bo wszystko kosztuje. Dobrze że mamy fora i kompetentnych kolegów co maja oko na pewne sprawy, wole posiedzieć parę godzin tutaj niż stracić cały dzień i nie raz grube pieniążki bo sprzedawca kupił 'złoma' kilka lat temu a teraz wystawia drożej niż sam kupił żeby ubić interes życia. Przykładem słowo -bezwypadkowy - w polsce znaczy przód z berlina, tył z francji
co do ogłoszenia - pisałem do Pana z ogłoszenia ponieważ sam jestem zaciekawiony tą b2 i czekam na odpowiedź. |
Oj masz rację najeździłem się za autami już sporo i faktycznie nie raz wróciłem bez bo tak jak mówisz stan był inny niż zapewniał sprzedający ale ja wychodzę z założenia że żyje się raz.... Staram się korzystać z życia aby nie obudzić się w wieku 60 lat, a wtedy to już będzie trochę za późno...
Mieszkam w Olsztynie i z reguły po auta śmigałem w góry także traktowałem to jako wycieczkę
PS 1. Ale faktycznie korzystam także z pomocy klubowiczów/kolegów i np ostatniego zakupu w wawie dokonałem dzięki dobremu koledze, który zaliczkował mi auto
PS 2. Jednym z aut, które posiadam jest właśnie takie B2 coupe |
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): jimv8 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012 20:05
|
|
|
dochodzę do wniosku że każde b2 quattro - nie ważne czy coupe lub sedan - jest bardzo ładnym i pożądanym wozem, co z tym idzie dobrą zabawą i świetną inwestycją. |
Jest
-A6 C6 4,2 Quattro
-Hyundai elantra combi
Było-
-80 b3 1.8 (+- 135km)
-V8 4,2 AEC 280km
-V8 3,6 PT 250km
-A6 c4 2,6 avant automat
-Coupe GT 1981 - 2,1 |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie 22 Sty, 2012 20:53
|
|
|
jimv8 napisał/a: | dochodzę do wniosku że każde b2 quattro - nie ważne czy coupe lub sedan - jest bardzo ładnym i pożądanym wozem, co z tym idzie dobrą zabawą i świetną inwestycją. |
Tak jak mówisz, z tym, że moje coupe B2 jaki i te z allegro to ośki jednak w swojej stajni posiadam także b2q ale sedana przedliftowego
Ogólnie od dość dawna można zaobserwować, że popyt na youngtimery jest duży, a moda przyszła z zachodu. Jeszcze kiedyś można było kupić fajnego klasyka za przysłowiowe grosze teraz natomiast już nie wystarczą pieniądze, po prostu brak jest podaży tych aut, a jak się już trafią ceny są jak dla przeciętnego kowalskiego śmiesznie wysokie jak za "stare auto", z drugiej strony gdy cena jest niska auto znika w przeciągu 24H.
Jednak każdemu życzę aby znalazł to czego szuka w życiu, tak auta jak i wszystkiego innego...
Także gdy następnym razem pojawi się coś na aukcji, nie zastanawiać się tylko jechać, oglądać, kupować i pamiętać raz się żyje... To tak jak pisze kolega będzie dobra inwestycja pieniędzy oraz pochłonie was do reszty świetna zabawa.
PS. jimv8 dziękuje |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 11 Lut, 2019 22:33
|
|
|
Ostatnio można było zobaczyć świetną okazję na https://lumotors.pl/ . Tylko ktoś bardzo szybko ją przechwycił. Ogólnie też się rozglądam za tą wersją jednak ciężko znaleźć coś dobrego. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Audi 80/90 |
|
[ Twoje IP to: 44.222.131.239, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |