Witam szanownych kolegów.
Ktoś się nie bał i prawe lustro mi roz...ł. Znalazłem drugie, kolor ten sam (LZ5D)ale jest 7pin, a moje 5pin. Czy to będzie pasować?
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Lusterko A6 C5 polift, prawe
Re: Lusterko A6 C5 polift, prawe
będzie
| Granth napisał/a: |
| Witam szanownych kolegów.
Ktoś się nie bał i prawe lustro mi roz...ł. Znalazłem drugie, kolor ten sam (LZ5D)ale jest 7pin, a moje 5pin. Czy to będzie pasować? |
grzanie i regulacja będzie działać?
7 pin ma dodatkowo przyciemniane lusterko ewentualnie składane elektrycznie. Reszta bez zmian.
zamontowane, działa i wygląda tak jak powinno
Ale jest lekcja:
ilość pinów badamy po zdjęciu tapicerki drzwi i wyjęciu kostki z przewodami, gdyż to co widać za zaślepką lusterka to cześć kostki, która idzie z drzwi. A ta część, która jest z lusterka to jest od spodu i nie widać ile ma pinów
U mnie było 5 widocznych - instalacja dochodząca do lusterka, a samo lusterko miało 7 pinów (jak się okazuje po rozebraniu). Ogólnie kupiłem identyczne jak miałem.
Ale jest lekcja:
ilość pinów badamy po zdjęciu tapicerki drzwi i wyjęciu kostki z przewodami, gdyż to co widać za zaślepką lusterka to cześć kostki, która idzie z drzwi. A ta część, która jest z lusterka to jest od spodu i nie widać ile ma pinów
U mnie było 5 widocznych - instalacja dochodząca do lusterka, a samo lusterko miało 7 pinów (jak się okazuje po rozebraniu). Ogólnie kupiłem identyczne jak miałem.Odpowiedz do tematu