Części z V8 do C3?
Witajcie,
poszukuję paru części do mojego szerszenia i z tego co wiem wiele pasuje ale czy:
1. będzie pasował zbiornik spryskiwaczy na dwie pompki bo muszę podłączyć spryskiwacze reflektorów?
2. będą pasowały listwy drzwiowe, oraz te na samym dole drzwi plus listwy progowe?
sporo takich części znalazłem ale nikt nie może mi powiedzieć czy będą pasowały do mojeje setuni.
Z gory dzięki za porady,
Pozdrawiam
Re: Części z V8 do C3?
| Krzyhoo napisał/a: |
Witajcie,
poszukuję paru części do mojego szerszenia i z tego co wiem wiele pasuje ale czy:
1. będzie pasował zbiornik spryskiwaczy na dwie pompki bo muszę podłączyć spryskiwacze reflektorów?
2. będą pasowały listwy drzwiowe, oraz te na samym dole drzwi plus listwy progowe?
sporo takich części znalazłem ale nikt nie może mi powiedzieć czy będą pasowały do mojeje setuni.
Z gory dzięki za porady,
Pozdrawiam |
Te dwa zbiorniki różnią się trochę od siebie i mogą nie być zamienne. Co do listew, to pasuje wszystko prócz listwy tylnych drzwi ponieważ jest deko krótsza. Te dolne gumowe i progi mają te same wymiary.
pzdr
No to chociaż tyle, będę szukał tylnich drzwi i zbiorniczka tylko,
Dzięki
| 1. będzie pasował zbiornik spryskiwaczy na dwie pompki bo muszę podłączyć spryskiwacze reflektorów? |
nie wydaje mi się ,żeby pasował... ja w swojej setce miałem 2 zbiorniczki , w tym ten drugi do spryskiwacza reflektorów
| Pasiak napisał/a: |
| Krzyhoo napisał/a: | | 1. będzie pasował zbiornik spryskiwaczy na dwie pompki bo muszę podłączyć spryskiwacze reflektorów? | nie wydaje mi się ,żeby pasował... ja w swojej setce miałem 2 zbiorniczki , w tym ten drugi do spryskiwacza reflektorów |
A gdzie był umieszczone ten drugi? W zasadzie to byłby trzeci,
w końcu na tylnią jest osobny.
Gracje!!!
| Pasiak napisał/a: | | Krzyhoo napisał/a: | | 1. będzie pasował zbiornik spryskiwaczy na dwie pompki bo muszę podłączyć spryskiwacze reflektorów? | nie wydaje mi się ,żeby pasował... ja w swojej setce miałem 2 zbiorniczki , w tym ten drugi do spryskiwacza reflektorów |
A gdzie był umieszczone ten drugi? W zasadzie to byłby trzeci, w końcu na tylnią jest osobny.
Gracje!!! |
Pozwolę sobie na odpowiedź - jeden przy drugim. Jeden zbiornik jest głównym zbiornikiem, zaś drugi dodatkowym pojemnikiem dla funkcji IRA czyli intensywnego czyszczenia szyb.
| Adi202 napisał/a: |
| Krzyhoo napisał/a: | | Pasiak napisał/a: | | Krzyhoo napisał/a: | | 1. będzie pasował zbiornik spryskiwaczy na dwie pompki bo muszę podłączyć spryskiwacze reflektorów? | nie wydaje mi się ,żeby pasował... ja w swojej setce miałem 2 zbiorniczki , w tym ten drugi do spryskiwacza reflektorów |
A gdzie był umieszczone ten drugi? W zasadzie to byłby trzeci, w końcu na tylnią jest osobny.
Gracje!!! |
Pozwolę sobie na odpowiedź - jeden przy drugim. Jeden zbiornik jest głównym zbiornikiem, zaś drugi dodatkowym pojemnikiem dla funkcji IRA czyli intensywnego czyszczenia szyb. |
dokładnie,nic dodać ,nic ująć
Dzięki,
muszę zatem pogrzebać i poszukać jakichś fot żeby dokładnie wiedzieć czego szukam.
Jeszcze raz ukłony
Dzięki,
muszę zatem pogrzebać i poszukać jakichś fot żeby dokładnie wiedzieć czego szukam.
Jeszcze raz ukłony |
szukasz dokładnie takiego zbiornika
dzięki, z tego wynika jeden zbiornik na dwie pompki,
co do listew to dostałem i są węższe, na długość ok ale nie na szerokość,
czyli bez sensu bo jak dobiorę listwy do tylnych drzwi?
Z przodu będę miał węższe (A8) a z tyłu szersze (od c3 bo inne nie pasują).
dolne listwy pasują ale tylko do przednich drzwi.
dzięki