Witam wszystkich miłośników Audi.
Mam problem ze zmieniarką, może ktoś przerabiał podobny temat i wie co się mogło stać. Do dnia wczorajszego wszystko było w jak najlepszym porządku i nagle wyskoczył na navi+ "CD ERROR". Po wyjęciu magazynka i wsadzeniu ponownie, zmieniarka przerzuca wszystkie płyty. Wczytuje 6 załadowanych CD po czym wchodzi np. CD1, lecz po chwili wyskakuje wyżej wymieniony błąd bez rozpoczęcia odtwarzania. Otworzyłem zmieniarkę w celu oględzin i zauważyłem ze po przerzuceniu wszystkich płyt docelowa płyta nie chce sama wystartować. Jak ruszę płytę palcem to odtwarza każdą piosenkę bez żadnego problemu nawet przerzuca utwory i zmienia CD na następną. Po zmianie na tuner radiowy problem od razu powraca. Dodam tylko że nie ma znaczenia czy jest to płyta ori czy wypalana.
Może ktoś w okolicy Zgorzelca zajmuję się takimi sprawami i jakie to mogą być koszta? Pytanie... Szukać drugiej zmieniarki czy naprawić tą zmieniarkę?
Pozdrawiam,
Artur
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Zmieniarka w A6 C5 - problem
Nie mam części.
Uszkodzony jest silnik napędu CD.
Adi podejmiesz się naprawy tego jak podrzucę Ci zmieniarkę, chyba że naprawa jest nie opłacalna?
Pozdrawiam,
Artur
Pozdrawiam,
Artur
| Arturo649 napisał/a: |
| Adi podejmiesz się naprawy tego jak podrzucę Ci zmieniarkę, chyba że naprawa jest nie opłacalna?
Pozdrawiam, Artur |
Nie mam części.
A znasz może kogoś kto się zajmuję tego typu naprawami w naszej okolicy?
Pozdrawiam,
Artur
Pozdrawiam,
Artur
nie znam.
Sadze ze naprawa nie bedzie kosztowac 100zł na allegro jest duzo zmieniarek od 70 zł do 150 sadze ze cos wybierzesz z uzywki wymienisz i masz problem z głowy
Odpowiedz do tematu