GPS i GSM » Audi S6 C5 2000 telefon samochodowy
Odpowiedz do tematu
 Audi S6 C5 2000 telefon samochodowy
Witam.

Mój problem polega na tym , że posiada w podłokietniku telefon (stara Nokia) , i poszukuje ładowarki , takiej co będzie parowała i do telefoniu i to tego wejscia na ładowarke co znajduje się pod podłokietnikiem.

Postaw piwo autorowi tego posta

Sądzę, że chodzi o Nokię 6210 (6310) Po co ci taka ładowarka w zestawie skoro zestaw posiada ładowanie telefonu.

Adi202 napisał/a:
Sądzę, że chodzi o Nokię 6210 (6310) Po co ci taka ładowarka w zestawie skoro zestaw posiada ładowanie telefonu.

nokia 2110i NHE-4NX tak na Nokia się nazywa, w zestawie do Niej powinnam mieć właśnie taki kabelek do podłaczenia jako ładowarke i nie mam.

lolja10 napisał/a:

nokia 2110i NHE-4NX

Uuuu to jest bardzo bardzo stara Nokia (1994r). Ta Nokia ma 2 złącza do ładowania telefonu. Jedno okrągłe jak to w starej Nokii bywało, a drugie obok - systemowe (prostokątne) do ładowania baterii w zestawie samochodowym. Ładowarkę domową miałem ale niestety jak to bywa w życiu już nie mam - 20g tego sprzętu poszło na recycling. Poszukaj kogoś kto mógłby rzucić okiem dlaczego nie ładuje się przez to złącze systemowe.
pzdr

Adi202 napisał/a:
lolja10 napisał/a:

nokia 2110i NHE-4NX

Uuuu to jest bardzo bardzo stara Nokia (1994r). Ta Nokia ma 2 złącza do ładowania telefonu. Jedno okrągłe jak to w starej Nokii bywało, a drugie obok - systemowe (prostokątne) do ładowania baterii w zestawie samochodowym. Ładowarkę domową miałem ale niestety jak to bywa w życiu już nie mam - 20g tego sprzętu poszło na recycling. Poszukaj kogoś kto mógłby rzucić okiem dlaczego nie ładuje się przez to złącze systemowe.
pzdr

dokładnie mi chodzi o ten kabelek to złącza systemowego, powinien być w zestawie razem z samochodem jednak Go nie było.

Zrób fotkę tego uchwytu i połączeń.

Adi202 napisał/a:
Zrób fotkę tego uchwytu i połączeń.

Chodzi Mi o kabelek który połaczy to wejście zaznaczona na czerwono , które jest w telefonie z tym znajdującym sie pod podłokietnikiem.

Zestaw jaki posiadasz jest firmy Cullmann i brakuje Ci takiego uchwytu http://allegro.pl/audi-b6...3351085095.html
Obawiam się, że Nokii 2110 nie uruchomisz w zestawie, bo nie kupisz takiego mocowania.
Proponuję "przesiąść" się na inny model telefonu np 6310.
pzdr

Albo 6310i :mrgreen:

Odpowiedz do tematu