Układ hamulcowy » audi A6 C4 hamulec ręczny
Odpowiedz do tematu
 audi A6 C4 hamulec ręczny
Witam serdecznie - proszę podpowiedzieć czy w audi A6 C4 na tylnych zaciskach ( przy dźwigience od hamulca ręcznego ) macie sprężyny które po spuszczeniu ręcznego owe dźwignie cofają - pozdrawiam

Postaw piwo autorowi tego posta
 Re: audi A6 C4 hamulec ręczny
maaly4 napisał/a:
Witam serdecznie - proszę podpowiedzieć czy w audi A6 C4 na tylnych zaciskach ( przy dźwigience od hamulca ręcznego ) macie sprężyny które po spuszczeniu ręcznego owe dźwignie cofają - pozdrawiam

No... ja takie posiadam.

Cytat:

W takim razie pomóżcie w zakupie (chętnie odkupie pokrywam koszty przesyłki - przeleję kaskę na konto jeszcze przed zakupem i wysyłką ) tylko dajcie znać kto ma na zbyciu bo w serwisie tylko cały zacisk - pozdrawiam

maaly4 napisał/a:
Cytat:

W takim razie pomóżcie w zakupie (chętnie odkupie pokrywam koszty przesyłki - przeleję kaskę na konto jeszcze przed zakupem i wysyłką ) tylko dajcie znać kto ma na zbyciu bo w serwisie tylko cały zacisk - pozdrawiam

Skontaktuj się z naszym kolegą DenniSZgc. On Ci na pewno pomoże tak jak mi kilka razy w tygodniu :mrgreen:

Jezeli masz cale te sprezyny a reczny sie nie cofa, to one nawet jak beda nowe Ci nie pomoga. Musisz zregenerowac zaciski reperaturka boscha kosztuje ok 50-80 zl tansze opcje auto frenu od 20-40 zl, te tez dzialaja. Opisz jaki masz efekt co sie dzieje. Oczywiscie sluze czesciami, napisz skad dokladnie jestes a ja Ci zalatwie, ze odbierzesz w ktoryms oddziale Foty w swoim miesice lub pobliskim czesci w ustalonej i korzystnej cenie :)
Nr BOSCHA 1 987 470 040 cena 85 brutto dla zwyklego smiertelnika
Auto Fren D4 083 cena 29 zl dla zwyklego smiertelnika
Tak to wyglada:
http://katalog.fota.pl/Ka...&EinspNr=30&St=

[ Dodano: Nie 09 Paź, 2011 21:41 ]
"Skontaktuj się z naszym kolegą DenniSZgc. On Ci na pewno pomoże tak jak mi kilka razy w tygodniu "

Dobra, dobra Ty mi pomagasz wiele wiecej :) [

DenniSZgc napisał/a:
Jezeli masz cale te sprezyny a reczny sie nie cofa, to one nawet jak beda nowe Ci nie pomoga

tak się składa że w mojej audi wogóle takich sprężynek nie ma a chciał je mieć

Witam jakby ktoś potrzebował to podaję nr oryg. sprężynki nie pamiętam do jakiego modelu aut z grupy Audi VW ta sprężynka jest ale w A6 C4 jest identyczna - koszt w RFN ok. 10 euro za parę

8E0 615 296 (prawa)
8E0 615 295 (lewa)

Odpowiedz do tematu