Odpowiedz do tematu
Re: abs
Wewnętrzna usterka sterownika abs. Sterownik do wymiany lub naprawy.
Zaczynając od tylnego lewego kończąc na przednim lewym. Posiadając manualne umiejętności można wymienić sam sterownik ABS bez demontażu całej pompy.
Za to śruby mocujące są od strony silnika. Pisałem przy posiadaniu manualnych umiejętnościach.
Miejsca jest faktycznie mało, ale się da.
Odpowiedz do tematu
podpinałem i jeden błąd jest -16352
sterownik pompy ABS jest prawdopodobnie uszkodzony.
ok , dzięki . a moż być coś z napięciem ? ma ktoś namiary na warsztat sprawdzony w naprawie sterowników abs ?
| sruba50 napisał/a: |
| blad 16352-sterownik błąd |
Wewnętrzna usterka sterownika abs. Sterownik do wymiany lub naprawy.
dziękuje pięknie
a powiedzcie jak odpowietrza sie układ ? tak samo jak np. po wymianie zacisku ?
| a powiedzcie jak odpowietrza sie układ ? tak samo jak np. po wymianie zacisku ? |
Zaczynając od tylnego lewego kończąc na przednim lewym. Posiadając manualne umiejętności można wymienić sam sterownik ABS bez demontażu całej pompy.
ale chyba nie w a38p z silnikiem 1,6 . sterownik jest od strony nadkola i nie ma do niego dostepu tzn. do srub
| ale chyba nie w a38p z silnikiem 1,6 . sterownik jest od strony nadkola i nie ma do niego dostepu tzn. do srub |
Za to śruby mocujące są od strony silnika. Pisałem przy posiadaniu manualnych umiejętnościach.
Miejsca jest faktycznie mało, ale się da.
ok , przyjże się dzisiaj , moze faktycznie da radę wyjąć sam sterownik , dzięki wielkie raz jeszcze
[ Dodano: Czw 20 Lut, 2025 13:55 ]
a te tłoczki -szlaneczki nie wylecą jak wyjmę sterownik? bo w a4 kiedys wyjmowałem ale tam był sterownik w poziomie a w a3 jest w pionie
[ Dodano: Czw 20 Lut, 2025 13:55 ]
a te tłoczki -szlaneczki nie wylecą jak wyjmę sterownik? bo w a4 kiedys wyjmowałem ale tam był sterownik w poziomie a w a3 jest w pionie
Odpowiedz do tematu