już to sprawdzałem, mam error
ale mój licznik prawdopodobnie kanał19 ma niedostępny,
licznik w audi a4 b5 2000r
Odpowiedz do tematu
To też jest możliwe. Synchro robi się na wyłączonym zapłonie. Poczekaj kilka dni, jeżeli nie zaskoczy, to może być przyczyna w odbiorniku, a w najgorszym przypadku w zegarach.
Odpowiedz do tematu
| teeree napisał/a: |
| już to sprawdzałem, mam error
ale mój licznik prawdopodobnie kanał19 ma niedostępny, licznik w audi a4 b5 2000r |
To też jest możliwe. Synchro robi się na wyłączonym zapłonie. Poczekaj kilka dni, jeżeli nie zaskoczy, to może być przyczyna w odbiorniku, a w najgorszym przypadku w zegarach.
.....minęło trochę czasu, ale czuję się zobowiązany napisać (zaśmiecić forum) co było przyczyną braku synchronizacji daty/czasu
Niestety po 2miesiacach, za żadne skarby nie chciała pokazać się "palemka",
próbowałem restartować /odpinałem kleme wg podpowiedzi firmy która naprawiała licznik,
bez skutecznie,
Przez vaga nie mam możliwości aktywowania/deaktywowania tej funkcji,
za stary licznik.
Postanowiłem odesłać licznik......
i naprawili, powiedzieli że coś tam przelutowali, ale wydaje się ze włożyli cały moduł/antene ponieważ na moim od starości była wykruszona gabka na kabelku, a na tym co dostałem, gabka jest cała - nie wnikam,
grunt że działa po 3h od włożenia licznika pokazała się upragniona "palemka"
Także polecam firmę od naprawiania licznika, dokładnych danych nie podaje żeby mnie nikt nie posadził o reklamę, ale po wpisaniu w googla, naprawa licznika audi, wyskoczy jako jedna z pierwszych .......
Niestety po 2miesiacach, za żadne skarby nie chciała pokazać się "palemka",
próbowałem restartować /odpinałem kleme wg podpowiedzi firmy która naprawiała licznik,
bez skutecznie,
Przez vaga nie mam możliwości aktywowania/deaktywowania tej funkcji,
za stary licznik.
Postanowiłem odesłać licznik......
i naprawili, powiedzieli że coś tam przelutowali, ale wydaje się ze włożyli cały moduł/antene ponieważ na moim od starości była wykruszona gabka na kabelku, a na tym co dostałem, gabka jest cała - nie wnikam,
grunt że działa po 3h od włożenia licznika pokazała się upragniona "palemka"
Także polecam firmę od naprawiania licznika, dokładnych danych nie podaje żeby mnie nikt nie posadził o reklamę, ale po wpisaniu w googla, naprawa licznika audi, wyskoczy jako jedna z pierwszych .......
Grunt ze naprawili bez motania itp i ze ci chula spowrotem jak nalezy
Odpowiedz do tematu