| Adi202 napisał/a: |
O matko przenajświętsza! Przecież to jak z Chin wygląda. Spojler ze styropianu z wlotami większymi od RS6. Optycznie, to on pewnie z 500KM ma, ale faktycznie to mu brakuje z 420. Pod maską tuning gaźnika o całe 2,5KM
pzdr |
Czytam, że świetnie potrafimy odczytać intencje właściciela. Mam dla Ciebie kolejną propozycję. Ale ostrzegam - możesz dostać palpitacji
| szynszylek napisał/a: |
| Adi202 napisał/a: | O matko przenajświętsza! Przecież to jak z Chin wygląda. Spojler ze styropianu z wlotami większymi od RS6. Optycznie, to on pewnie z 500KM ma, ale faktycznie to mu brakuje z 420. Pod maską tuning gaźnika o całe 2,5KM
pzdr |
Czytam, że świetnie potrafimy odczytać intencje właściciela. Mam dla Ciebie kolejną propozycję. Ale ostrzegam - możesz dostać palpitacji
Obrazek |
Ja przebijam to wszystko 2 razy
, widziałem to "cudo" na tuningowisku 2008, oblecha. To Audi nie merc

|
Tylny zderzak z kształtu przypomina trochę muszlę klozetową i ciuch z daru dla powodzian- trochę przyciasny.
mi tył wygląda jak lódź podwodna, pewnie właściciel chciał popływać
| krzysiekg65 napisał/a: |
Ja przebijam to wszystko 2 razy , widziałem to "cudo" na tuningowisku 2008, oblecha. To Audi nie merc |
No rzeczywiście - rozłożyłeś mnie na łopatki. Mam pytanie - nakopałes typowi???
| krzysiekg65 napisał/a: | Ja przebijam to wszystko 2 razy , widziałem to "cudo" na tuningowisku 2008, oblecha. To Audi nie merc |
No rzeczywiście - rozłożyłeś mnie na łopatki. Mam pytanie - nakopałes typowi??? |
Niestety, wtedy jeszcze nie byłem aż takim Pasjonatem jak teraz, koleś miał szczęście
Po Audi to tylko reflektory chyba zostały. Reszta zapożyczona z batyskafu produkcji radzieckiej.
| krzysiekg65 napisał/a: |
| Ja przebijam to wszystko 2 razy , widziałem to "cudo" na tuningowisku 2008, oblecha. To Audi nie merc |
koleś chyba pracuje na auto-złomie i pozbierał części z różnych wraków a na końcu pomalował plakatówkami!!
Jego inspiracją był pewnie film Mad Max.
| Jego inspiracją był pewnie film Mad Max. |
ja bym obstawał "Death race"
| Pasiak napisał/a: |
| Adi202 napisał/a: | | Jego inspiracją był pewnie film Mad Max. | ja bym obstawał "Death race" |
Faktycznie, bardziej pasuje.
panowie bez komentarza tak szkoda klawiatury na ten opis
Nie wiem jak wam, ale mi ten Golf kojarzy się z podeszwą sportowego buta np Reebok.
Nie wiem jak wam, ale mi ten Golf kojarzy się z podeszwą sportowego buta np Reebok. |
Powiedziałbym nawet z całym butem