Pytajnik, czyli zielono mi ;) » [A6 c5 2.8 ACK] Przepływomierz
Odpowiedz do tematu
 [A6 c5 2.8 ACK] Przepływomierz
Witam proszę o szybką pomoc a więc ktoś grzebał przy przepływce i szedł dodatkowy kabel więc chciałem go upchnąć w którymś z pinów (ludzka głupota) i prawdopodobnie spowodowałem jakieś zwarcie bo na kostce pokazuje za mało prądu praktycznie wcale
czy przepływka ma jakieś zabezpieczenie czy nie bo wywala mi błąd przepływki signal too low po próbie skasowania samochód gaśnie uszkodziłem Przepływke czy ECU ?? wymieniłem bezpiecznik prąd dochodzi więc albo przepływa padła lub ecu coś sie spaliło ;/ kur.. jak to sprawdzić ?? we vagu niby podaje przepływka

więc nie rozumiem tego ;/ help

Postaw piwo autorowi tego posta

Sprawdź bezpieczniki. Auto powinno latać również przy odłączonej przepływce.

Przepływka ogarnięta auto dalej szarpie prawdopodobnie wina lpg odcina wtrysk pb i na odwrót poczekam na wizyte u gazownika :) i zobaczymy co on wykombinuje. Po pomiarach miernikiem na lpg gdy szarpie przelewa go prawdopodobnie bo daje sporo więcej prądu w porównaniu do innych wtyków a na PB znów po wyciągnięciu wtyczki od wtrysku ktory nie chodzi, prąd jest a po wetknięciu znów jest dużo mniejszy, niż na reszcie .ocb ?? obstawiam problem z przewodami w wiązce lub sterownik lpg bo zdażyło mi się że auto chodzi dobrze a po włączeniu świateł mijania zaczynał kuleć a po ruszam ecu i przewodami lpg zgasze odpale i jest git ;p a i jeszcze jedno wtrakcie pracy na lpg jak odłącze wtyczke od wtrysku pb auto kuleje na lpg co wtyczka wtrysku PB ma do LPG ?? jak mam osobne wtyczki do lpg i do pb

Odpowiedz do tematu