| mhsound napisał/a: |
| Ok, to jak narazie dzieki za pomoc |
Podłacz też przewód biały z czarnym paskiem do 12V i dotknij palcem przewód czerwony z paskiem zielonym lub niebieski z zielonym paskiem. Jeżeli usłyszysz w subie burczenie, to będzie OK.
Ok zakupilem ten adapter
http://allegro.pl/audi-a2...2430483100.html i prosze o pomoc co do czego podlaczyc w tym "burdelu" ?
Czerwone gniazdo mini ISO będziesz musiał amputować. Przewody które zostaną odcięte podłącz według tego opisu
niebieski - biały z czarnym paskiem
czarny - 2 przewody brazowe z czerwonym paskiem
fioletowy - niebieski z zielonym paskiem
zielony - czerwony z zielonym paskiem.
Ten niebieski to rozumiem jest +12v? Podlaczylem i wogole caly tyl niegra.
Ten niebieski, to załączenie wzmacniacza. Jest na nim 12V tylko przy załączonym radiu.
Podłącz wszystkie przewody i sprawdź ponownie
Tylko ze ten niebieski kabel nie jest podlaczony bezposrednio do adaptera.
| mhsound napisał/a: |
| Tylko ze ten niebieski kabel nie jest podlaczony bezposrednio do adaptera. |
A powinien. Jeżeli nie jest nie musisz go odcinać.
I tak nic nie chodzi.
Sprawdź czy jest zasilanie przy subwooferze oraz czy przewody są całe.
Witam podepnę się do tematu, mam podłączone przednie głośniki oraz tylne osobnymi kablami nie oryginalnymi wszystkie graja ale subwoofer oryginalny nokii nie gra czy jest możliwość podłączenia go bez konieczności zakupu adaptera ?? czy tylne głośniki bedą grały lepiej po podłączeniu ich z subwooferem ??
odgrzewam kotleta, zapytanie moje brzmi na jakiej zasadzie działa ten cały magiczny adapter? jest możliwość podłączenia bez adaptera kabelków? Jak każdy kto używa adapter wie zajmuje on dosyć dużo miejsca którego jest mało nad klimatronikiem w A3 stąd moje zapytanie.
Adapter jest Ci potrzebny. Kolego zapraszam Cię do działu powitań - przywitaj się ze wszystkimi
Witam,
mam pewien problem: zmieniałem fabryczne radio w moim A3 8L (99r) na Sony Xplod CDX s2200. Zamówiłem i zamontowałem odpowiedni adapter. Niedawno odkryłem, że w bagażniku mam fabryczny subwoofer (nokia), który nie działa - UWAGA - kiedy gra CD lub MP3. Kiedy włączę radio FM woofer gra ok. Co może być przyczyną?
| gzuk napisał/a: |
| Co może być przyczyną? |
Nie podłączyłeś się do przewodu remote, tylko do sterowania anteną elektryczną (2 przewody niebieskie) Popraw swój profil.
Dzięki za szybką odpowiedź. Jutro to sprawdzę dokładnie. Co jest nie tak z profilem?