Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Zmiana języka w Audi A4 (napisów itp)
Re: Zmiana języka w Audi A4 (napisów itp)
Jeżeli udało Ci się ściągnąć mapę, to nie powinieneś mieć problemu ze ściągnięciem spolszczonego update do nawigacji BNS.
Tu masz opis jak to wgrać http://www.audi-tech-team...4-dx-vt1670.htm
Kiedyś widziałem na którymś z forum o tematyce GPS.
pzdr
To jest już możliwe, ale nikt nie udostępni tego za free.
Wątpię abyś coś znalazł, ale szukaj w ten deseń FIS+Audi+Menu.
pzdr
Witam. Mam audi A4 B7 z małą nawigacją, a ściślej mówiąc taką między zegarami. Ściągnąłem kiedyś mapę polski z polskim lektorem i niby wszystko fajnie, lecz mam angielskie napisy i nie mam możliwości zmiany na polski, oraz wszystkie informacje na wyświetlaczu są w tym języku. Czy jest możliwość wgrania polskiego języka? Jeżeli tak to jakim programem.
| kamilo1409 napisał/a: |
| Witam. Mam audi A4 B7 z małą nawigacją, a ściślej mówiąc taką między zegarami. Ściągnąłem kiedyś mapę polski z polskim lektorem i niby wszystko fajnie, lecz mam angielskie napisy i nie mam możliwości zmiany na polski, oraz wszystkie informacje na wyświetlaczu są w tym języku. Czy jest możliwość wgrania polskiego języka? Jeżeli tak to jakim programem. |
Tu masz opis jak to wgrać http://www.audi-tech-team...4-dx-vt1670.htm
A gdzie mogę pobrać takie firmware bo szukam i nic nie moge wynaleźć
| A gdzie mogę pobrać takie firmware bo szukam i nic nie moge wynaleźć |
Kiedyś widziałem na którymś z forum o tematyce GPS.
pzdr
Znalazłem spolszczenie i je zainstalowałem:) lecz to nie do końca to o co mi chodziło, ponieważ nawigacja jest juz w 100% po polsku, lecz dalej system głośnomówiący jest po niemiecku i komputer pokładowy czy jak to nazwać (włącza się go przyciskiem w wycieraczkach) jest w innym języku. Da rady to również spolszczyć?
| Znalazłem spolszczenie i je zainstalowałem:) lecz to nie do końca to o co mi chodziło, ponieważ nawigacja jest juz w 100% po polsku, lecz dalej system głośnomówiący jest po niemiecku i komputer pokładowy czy jak to nazwać (włącza się go przyciskiem w wycieraczkach) jest w innym języku. Da rady to również spolszczyć? |
To jest już możliwe, ale nikt nie udostępni tego za free.
Postaram się poszukać tego w necie, tylko proszę o jakieś naprowadzenie czego mam szukać.
| Postaram się poszukać tego w necie, tylko proszę o jakieś naprowadzenie czego mam szukać. |
Wątpię abyś coś znalazł, ale szukaj w ten deseń FIS+Audi+Menu.
pzdr
Kolegokamilo1409, gdzie znalazłeś to spolszczenie, bo też takiego poszukuję?
Odpowiedz do tematu