Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
szarpanie silnika !! Doradźcie
Re: szarpanie silnika !! Doradźcie
VAG VAG VAG i jeszcze raz VAG inacze wróżymy z fusów jak wolisz?
zdiagnozuj niunię i podziel się z nami błędami,wtedy będziemy mogli coś doradzić
pewnie ,że może ,jakiś bład
.... masz mozliwosc podania konretnego numeru tego błedu?
Witam serdecznie wszystkich miłośników Audiczek. Posiadam Audi a3 z 99 r. z silnikiem 1,9 tdi 110 km. Jednak dolega mi pewien problem, np. gdy przegazuje auto na biegu jałowym do wysokich obrotów tak do 4500 i puszczam gaz obroty spadają i nagle występuje takie mocne szrpnięcie silnikiem, czasem dzieje się to też podczas jazdy gdy np. redukuje przy 70 km/h na 3 bieg to też go szarpie i ten silnik tak jakby "zaskakuje" dopiero, myślałem że to gruszka podciśnieniowa, wymieniłem ale jest to samo, chyba że jakąś złą założyłem. Mieliście podobne przypadki ?? Od czego to może być ?? Jakbyście mogli czekam na pomoc ! Dzięki !
| karolus111 napisał/a: |
| Witam serdecznie wszystkich miłośników Audiczek. Posiadam Audi a3 z 99 r. z silnikiem 1,9 tdi 110 km. Jednak dolega mi pewien problem, np. gdy przegazuje auto na biegu jałowym do wysokich obrotów tak do 4500 i puszczam gaz obroty spadają i nagle występuje takie mocne szrpnięcie silnikiem, czasem dzieje się to też podczas jazdy gdy np. redukuje przy 70 km/h na 3 bieg to też go szarpie i ten silnik tak jakby "zaskakuje" dopiero, myślałem że to gruszka podciśnieniowa, wymieniłem ale jest to samo, chyba że jakąś złą założyłem. Mieliście podobne przypadki ?? Od czego to może być ?? Jakbyście mogli czekam na pomoc ! Dzięki ! |
VAG ? nie za bardzo rozumiem ??
| VAG ? nie za bardzo rozumiem ?? |
Podpinałem pod komputer, wychodził jakiś błąd o przepływomierzu tylko, nie wiem czym to może byc spowodowane ..
| Podpinałem pod komputer, wychodził jakiś błąd o przepływomierzu tylko, nie wiem czym to może byc spowodowane .. |
Odpowiedz do tematu