[Audi A4 B5] Audi Concert I i ręczne wyszukiwanie stacji....
Witam, chciałbym zapytać czy w Audi Concert I na kasety jest możliwość manualnego wyszukiwania stacji? Na automatycznym nie wyszukuje mi stacji które bym chciał i nie wiem jak zrobić i czy w ogóle się da wyszukać ręcznie te stacje.
Mowa o tym Radiu:
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kaku_bulana Sob 14 Sty, 2012 15:39, w całości zmieniany 1 raz
Re: [Audi A4 B5] Audi Concert I i ręczne wyszukiwanie stacji
| kaku_bulana napisał/a: |
Witam, chciałbym zapytać czy w Audi Concert I na kasety jest możliwość manualnego wyszukiwania stacji? Na automatycznym nie wyszukuje mi stacji które bym chciał i nie wiem jak zrobić i czy w ogóle się da wyszukać ręcznie te stacje.
pozdrawiam |
da sie, wyszukac ręcznie,przynajniej mnie sie udało, ale siedziałem i bawiłem sie radiem, teraz dokładnie Ci nie powiem jak to zrobiłem bo nie pamietam, ale później pójde do auta i powiem Ci co i jak. Jesli nie wyszukuje Ci zadnej stacji, proponuje sprawdzic antene.
Nie nie,wyszukuje np. Radio RMF FM, Radio Trójka i inne takie podobne ale nie wyszukuje np Radia Zet i tutaj u mnie lokalnej stacji

Ale wyszukuje jedynie jak napisałem automatycznie.
Re: [Audi A4 B5] Audi Concert I i ręczne wyszukiwanie stacji
Mowa o tym Radiu:
Obrazek
pozdrawiam |
Wystarczy nacisnąć i przytrzymać klawisz. Po chwili auto zamienia się na manual.
Ale który klawisz? Jeden z klawiszy Seek

?
Ale który klawisz? Jeden z klawiszy Seek ? |
Klawisz wyszukiwania w lewo lub w prawo.
Ok działa

Dzięki za pomoc

Temat do zamknięcia
A może mógłbyś się pochwalić co to za pendrive, to do radia?
Mam jeszcze pytanko jeszcze odnośnie tego radio, bo mam do niego też zmieniarkę, iiii słuchając płyt słychać bzyczenie, w miarę podgłaszania to"bzyczenie" jest intensywniejsze... czy ktoś miale taki problem? czy to zmieniarka? laser?
| czy to zmieniarka? laser? |
Prędzej uszkodzony kabel do zmieniarki.
Jak radio Adi gra wszystko super, a włączając płytę jest takie bzyczenie...

Czy wystarczy przeciągnąć nowy kabel czy jak

? Dam rade sam zrobić? czy to jakiś specjalny kabel?
Jak radio Adi gra wszystko super, a włączając płytę jest takie bzyczenie... Czy wystarczy przeciągnąć nowy kabel czy jak ? Dam rade sam zrobić? czy to jakiś specjalny kabel? |
A ten kabel który aktualnie posiadasz jest oryginalny?
Adi zabij mnie, ale Ci nie powiem, wszystko jest tak jak auto zostało kupione...
| Adi zabij mnie, ale Ci nie powiem, wszystko jest tak jak auto zostało kupione... |
Zrób zdjęcia tego kabla.
Ok zrobię jutro i wrzucę, z pracy dopiero wróciłem:)
edit.
Tak to wygląda