Witam.
Pojawił sie kolejny problem z moją setą. Dzisiaj wsiadając do samochodu po odpaleniu z racji tego ze było ciepło a w kabinie nagrzane otworzyłem obie przednie szyby do samego dołu i szyberdach do połowy.
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
elektryczne szyby i szyberdach nie działają
Re: elektryczne szyby i szyberdach nie działają
i co dalej??????
wszystko wskazuje ,że to przekaźnik, wyciagnij go i rozbierz może uda Ci się go zreanimować
| bialy napisał/a: |
| Witam.
Pojawił sie kolejny problem z moją setą. Dzisiaj wsiadając do samochodu po odpaleniu z racji tego ze było ciepło a w kabinie nagrzane otworzyłem obie przednie szyby do samego dołu i szyberdach do połowy. |
chcac pożniej podnieśc szyby nie było zadnej reakcji. dpoatrzyłem sie ze jak naciskam guzik podnoszenia czy opuszczania brzeczy przkaznik od strony kiierowcy przy lewej nodze na dole. ten przekaznik miał numer 285 albo 235. nie jestem pewien środkowej cyfry bo była juz troche starta. jakby ktoś mogł pomoc byłbym wdzieczny.
[ Dodano: Czw 26 Kwi, 2012 23:26 ]
zastanawiam sie czy to nie bedzie wina tego przekażnika?
[ Dodano: Czw 26 Kwi, 2012 23:26 ]
zastanawiam sie czy to nie bedzie wina tego przekażnika?
| bialy napisał/a: |
| chcac pożniej podnieśc szyby nie było zadnej reakcji. dpoatrzyłem sie ze jak naciskam guzik podnoszenia czy opuszczania brzeczy przkaznik od strony kiierowcy przy lewej nodze na dole. ten przekaznik miał numer 285 albo 235. nie jestem pewien środkowej cyfry bo była juz troche starta. jakby ktoś mogł pomoc byłbym wdzieczny.
[ Dodano: Czw 26 Kwi, 2012 23:26 ] zastanawiam sie czy to nie bedzie wina tego przekażnika? |
prubowałem go ruszyc ale to nic nie dało. Nadal jest takie dziwne brzeczenie. szukałem drugiego ale to cięzki temat bedzie z tym.
Sprawdź wiązkę w drzwiach kierowcy - gumowy peszel
Odpowiedz do tematu