Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Interfejs zmieniarki
Zgadza się po moje oryginał Delta czy Gamma nie podjedzie a miałem to już 1,5 roku temu. A szkoda, że nie zadziałało, lepsze niż zmieniarka... która się zacina, na wertepach.
Musiała być uszkodzona. Zmieniarki CD z radiem Delta były lepiej wykonane niż te nowsze - oszczędność materiału.
Co myślicie o czymś takim http://allegro.pl/zmienia...1610809770.html zamiast zmieniarki?? Najbardziej chodzi mi o USB pod Pendrive .
wprawdzie nigdy z tego nie korzystałem, ale zapowiada sie ciekawie, zwłaszcza,że można sterować tym urządzonkiem z poziomu oryginalnego radia
a to juz jest coś!
Identyczny montowałem naszemu klubowemu koledze - ba nawet nie jednemu. Funkcjonalność jak i jakość jest na miejscu, ale ze względu na jego budowę jest ograniczony pod względem ilości radii które nim sterują. Delta, czy starsza Gamma ... mozesz zapomnieć. Minimum do współpracy, to Concert. Tak więc zanim go kupisz musisz się skusić na inne radio.
pzdr
pzdr
| Adi202 napisał/a: |
| musisz się skusić na inne radio. |
Zgadza się po moje oryginał Delta czy Gamma nie podjedzie a miałem to już 1,5 roku temu. A szkoda, że nie zadziałało, lepsze niż zmieniarka... która się zacina, na wertepach.
| elmek13 napisał/a: |
| lepsze niż zmieniarka... która się zacina, na wertepach. |
Musiała być uszkodzona. Zmieniarki CD z radiem Delta były lepiej wykonane niż te nowsze - oszczędność materiału.
Radyjko już zmienione razem z wiązką, wzmacniaczem i 6-cioma jak na razie bo jutro może podepnę jeszcze dwa głośniczki od S8 .Concert jest wiec można podpinać.
Faktycznie zapomniałem o tym
Nie wiem coś mi utkwiła ta stara Gamma w pamięci.
W takim razie możliwości na rozwój juz masz.
W takim razie możliwości na rozwój juz masz.
Odpowiedz do tematu