/mam nadzieje, że nie zepsuje sie jutro Robciowi bryka
Odpowiedz do tematu
miejmy nadzieję
Istnieje opcja, że zostanie w obecnym, ale to F1 i wszystko się może zdarzyć.
pzdr
Przykro mi to pisać, ale nic nowego. Kubica powinien odejść z BMW jak najszybciej, dobrze że ten team znika. Wygrana w wyścigach F1 nie zależy od szczęścia, tylko od umiejętności i odpowiedniej technologii. Żenada
słyszałem w radiu ,że Robert miał propozycję przejścia do teamu ferrari, ale odmówił...
zobaczymy co będzie...
A co ma być?
Jak na razie jest jak zawsze źle
Odpowiedz do tematu
Nikt nic nie pisze a team Roberta odniósł dzis /po raz pierwszy w tym sezonie/ super czasy w kwalifikacjach. Kubica startuje z piątego miejsca a Heifeld z trzeciego. Bravo!!!
| rafi a4 napisał/a: |
| Nikt nic nie pisze a team Roberta odniósł dzis /po raz pierwszy w tym sezonie/ super czasy w kwalifikacjach. Kubica startuje z piątego miejsca a Heifeld z trzeciego. Bravo!!!
/mam nadzieje, że nie zepsuje sie jutro Robciowi bryka |
No to chyba najlepszy wynik Kubicy w tym sezonie. Ma dziś najwieksze szanse na punkty. O ile znowu beema nie nawali albo mechanicy cos nie skopcą
No i w końcu sie udało!!! Robcio jest na czwartym miejscu!!!
Miałem nadzieje na 3 miejsce, ale dobre i to. Trudno z BMW wysoko nie zajedzie.
W sumie 3 miejsce nie jest zle jesli wziąć pod uwage ten sezon. Szkoda że nie 3 byłoby podium.
a jak myslicie, do jakiego Teamu na przyszły sezon wezmą Roberta? bo zapewne wiecie, ze BMW konczy swój udział w F1
| Astaroth napisał/a: |
| a jak myslicie, do jakiego Teamu na przyszły sezon wezmą Roberta? bo zapewne wiecie, ze BMW konczy swój udział w F1 |
Istnieje opcja, że zostanie w obecnym, ale to F1 i wszystko się może zdarzyć.
pzdr
No i BMW znowu sie nie popisało. Oba auta miały dziś awarie silników w kwalifikacjach (Q2). No i Robek jutro startuje dopiero z 13 pozycji. Łatwo nie bedzie
| Sergio napisał/a: |
| No i BMW znowu sie nie popisało. Oba auta miały dziś awarie silników w kwalifikacjach (Q2). No i Robek jutro startuje dopiero z 13 pozycji. Łatwo nie bedzie |
Przykro mi to pisać, ale nic nowego. Kubica powinien odejść z BMW jak najszybciej, dobrze że ten team znika. Wygrana w wyścigach F1 nie zależy od szczęścia, tylko od umiejętności i odpowiedniej technologii. Żenada
| szynszylek napisał/a: |
| Przykro mi to pisać, ale nic nowego. Kubica powinien odejść z BMW jak najszybciej, dobrze że ten team znika. Wygrana w wyścigach F1 nie zależy od szczęścia, tylko od umiejętności i odpowiedniej technologii. Żenada |
No i ruszyli...
| krzysiekg65 napisał/a: |
| No i ruszyli... |
| Pasiak napisał/a: | ||
|
A co ma być?
| Pasiak napisał/a: |
| zobaczymy co będzie... |
Jak na razie jest jak zawsze źle
Odpowiedz do tematu