Odpowiedz do tematu
to craczej nieuniknione, no chyba,że nas zaskoczy
no, chyba że przez ten cały czas trenował- w co wątpię.
napewno trenował, ale łowienie ryb
się zobaczy. Najwyżej sie skompromituje.
kazde wytłumaczenie jest dobre, jedno jest pewne , odeszli przegrani...
Najwyraźniej, ponieważ nie ma nawet licencji
zgadza się z sexem jak z jazdą, ale to że duch chce nie znaczy ,że ciało da rade, swoje lata już wyjeździł
Nie wiadomo http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=2348
też to słyszałem w radyju
Odpowiedz do tematu
Uważam, że dostał propozycję nie do odrzucenia i tylko się ośmieszy.
| Adi202 napisał/a: |
| Uważam, że dostał propozycję nie do odrzucenia i tylko się ośmieszy. |
| Pasiak napisał/a: | ||
|
no, chyba że przez ten cały czas trenował- w co wątpię.
| Adi202 napisał/a: |
| no, chyba że przez ten cały czas trenował- w co wątpię. |
| Pasiak napisał/a: | ||
|
się zobaczy. Najwyżej sie skompromituje.
Dzis w radiu słyszałem że BMW sie wycofuje bo chcą sie skupic na "wdrażaniu nowych technologii"
. Nie wiem czy po tym co zrobili w tym sezonie z bolidami ktoś jeszcze zechce te ich "nowe technologie"- chyba że dorożek krakowskich
| Sergio napisał/a: |
| Dzis w radiu słyszałem że BMW sie wycofuje bo chcą sie skupic na "wdrażaniu nowych technologii" |
Ja znów słyszałem, ze cały Team Suber ma być przejęty tak jak przejęto Team Honda. Hmmm może wystartować do przetargu.
| Pasiak napisał/a: |
| napewno trenował, ale łowienie ryb |
Najwyraźniej, ponieważ nie ma nawet licencji
powiem wam coś że z jazdą to tak jak sexem tego się nie zapomina poza tym michael ma walke we krwi jeżeli bolid jest w stanie powalczyć to da sobie rade
| piecka napisał/a: |
| powiem wam coś że z jazdą to tak jak sexem tego się nie zapomina poza tym michael ma walke we krwi jeżeli bolid jest w stanie powalczyć to da sobie rade |
Schumacher to 7-krotny mistrz świata, ale od 3 lat nie jeździł w wyścigach, bo bolidem pewnie tak w końcu nadal pracuje dla ferrari. To stary wyga ale jednak czasy sie zmieniają i bolidy też. Moim zdaniem za wiele to on nie wskóra.
Ostatnio zmieniony przez Sergio Pią 31 Lip, 2009 17:24, w całości zmieniany 1 raz
| Schumacher to 7-krotny mistrz świata, ale od 3 lat nie jeździł w wyścigach, bo bolidem pewnie tak w końcu nadal pracuje dla ferrari. To stary wyga ale jednak czasy sie zmieniają i bolidy też. Moim zdaniem za wiele to on nie wskóra. |
Nie wiadomo http://www.autogaleria.pl/news/index.php?id=2348
A jednak Schumacher nie pojedzie. W lutym miał wypadek na motorze i pekniety krąg szyjny i nie da rady. Ma jechać jakiś testowy-Włoch, Badera czy coś.
| A jednak Schumacher nie pojedzie |
też to słyszałem w radyju
Odpowiedz do tematu