Witam
Szukam porady w temacie swiatel mijania. Po wymianie żąrówki H7 okazało sie, że lewe światlo świeci mi za bardzo w dół. Udałem sie do stacji diagnostycznej i okazalo sie że swiatła są dobrze ustawione, czyli kąt jest poprawny. wkurza mnie to szczególnie w tym okresie kiedy szybko robi się ciemno i poza miastem odległość widzenia znacznie sie zmieniła.
Może macie jakiś pomysł co jest przyczyna takiego stanu rzeczy?
Mario
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[ audi b6 ] światła mijania
Re: światła mijania
Źle zamontowana żarówka lub kiepska stacja diagnostyczna.
Po zmroku podjedź pod jakąś ścianę i sprawdź czy padające strumienie światła są na tej samej wysokości. Będziesz przynajmniej wiedzieć czy diagnosta powiedział prawdę.
| mario028 napisał/a: |
| Witam
Szukam porady w temacie swiatel mijania. Po wymianie żąrówki H7 okazało sie, że lewe światlo świeci mi za bardzo w dół. Udałem sie do stacji diagnostycznej i okazalo sie że swiatła są dobrze ustawione, czyli kąt jest poprawny. wkurza mnie to szczególnie w tym okresie kiedy szybko robi się ciemno i poza miastem odległość widzenia znacznie sie zmieniła. Może macie jakiś pomysł co jest przyczyna takiego stanu rzeczy? Mario |
Źle zamontowana żarówka lub kiepska stacja diagnostyczna.
Po zmroku podjedź pod jakąś ścianę i sprawdź czy padające strumienie światła są na tej samej wysokości. Będziesz przynajmniej wiedzieć czy diagnosta powiedział prawdę.
Odpowiedz do tematu