Pozostałe tematy » [b4 all] korek wlewu paliwa z zamkiem, czy mozna dopasowac
Odpowiedz do tematu
 [b4 all] korek wlewu paliwa z zamkiem, czy mozna dopasowac
mam pytanie, czy kupujac oryginalny uzywany korek z zamkiem, do wlewu paliwa, da sie go rozebrac zeby dostac do wkładki i pozamieniac zapadki zeby pasował do naszego klucza

problem w tym, ze potrzebuje korek z zamkiem, na allegro sa zamienniki topran z kluczami ale bym wolała oryginalny uzywany zeby podpasowac niz ten topran, nie mam zaufania do jakosci tych zamienników

Postaw piwo autorowi tego posta

Nie ma najmniejszego problemu.

A nie masz centralnego zamka na klapce do wlewu paliwa ?

juz po jabłkach, kupiłam nowy zamiennik kraft tego korka z małym srebrnym kluczykiem x2 http://allegro.pl/show_item.php?item=4554251899 ... przedzierajac sie po Allegro wsród nawału Topranów udało mi sie znalezc cos lepszego ;)

własnie problem w tym, ze centralnego nie ma i nie ma po nim nawet śladu w instalacji auta, przy klapce paliwa, tam gdzie bolec powinien od centralnego byc jest zwykła gumowa zaslepka jak w wersji bez centralnego

w drzwiach pod tapicerka nie ma sladu pompek, wezyków niczego

myslałam, ze cos z tego centralnego jest i go przywróce, ale widze, ze to nie tak szybko, bo potrzebna bedzie kompletna uzywana oryginalna instalacja centralnego

korek na chwile obecna mam nie na klucz, a centralnego brak, wiec sami wiecie jak jest :/ wiec zamowiłam ten kraft korek z zamkiem i kluczykami

no a centralny, to przy obecnej sytuacji moge powiedziec, ze mam w planach i wszystko musze skompletowac, wiec to dłuzsza zabawa bedzie

Odpowiedz do tematu