Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Audi A6 C4 Avant
Re: Audi A6 C4 Avant
Włącznik lampki jest w zamku klapy. Bardziej prawdopodobnym uszkodzeniem będzie wiązka uszkodzona elektryczna. Zdemontuj gumowy peszel po lewej stronie klapy i poszukaj przełamanych przewodów.
pzdr
Witam serdecznie - krótko na temat - od pewnego czasu przestała świecić lampka po otwarciu klapy bagażnika. Lampka wydaje się być ok nawet od środka, więc ściągnąłem tapicerkę z klapy aby poszukać czujnika który to załącza przy otwartej klapie może on ale tu napotkałem problem bo nie mogę go zlokalizować - jeżeli wiecie gdzie go szukać i jak mniej więcej wygląda to proszę o pomoc - pzdr Łukasz
| maaly4 napisał/a: |
| Witam serdecznie - krótko na temat - od pewnego czasu przestała świecić lampka po otwarciu klapy bagażnika. Lampka wydaje się być ok nawet od środka, więc ściągnąłem tapicerkę z klapy aby poszukać czujnika który to załącza przy otwartej klapie może on ale tu napotkałem problem bo nie mogę go zlokalizować - jeżeli wiecie gdzie go szukać i jak mniej więcej wygląda to proszę o pomoc - pzdr Łukasz |
Włącznik lampki jest w zamku klapy. Bardziej prawdopodobnym uszkodzeniem będzie wiązka uszkodzona elektryczna. Zdemontuj gumowy peszel po lewej stronie klapy i poszukaj przełamanych przewodów.
pzdr
wiązka jest chyba nowa bo gdy kupiłem (ok 3 lata temu) szalała wycieraczka i tylny (w klapie) stop tylko nie kojarze czy wymienili tylko przetarte przewody czy wszystki ale mimo wszystko dzięki za pomoc pogrzebie trochę jak znajdę czas i się odezwe co i jak - pzdr
Odpowiedz do tematu