Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Dwa białe przewody, to aktywne głośniki oraz wzmacniacz antenowy. Na nie musisz podać 12V.
w kostke radia wpiąć w niebieski (5 PIN), czy z instalacji auta dac 12? i czy one mają zostać związane oba, czy rozdzielic? bo jeden jest od głośników a drugi od anteny?
Oba razem pod niebieski (5)
własnie teraz je podpięłam w kostkę na 5 PIN (sprawdziłam miernikiem jeszcze dostają teraz prad po włączeniu radia), prawy w tylnych drzwiach nie gra dalej... no wiec jednak "prucie" drzwi będzie
ale chociaz przy radiu już mam uporzadkowana instalację
i teraz takie pytanie, jak ten głośnik okaże sie uwalony w drzwiach jak podejrzewam, to czy szukać drugiego takiego ori, czy wymieniać oba głośniki z tylne drzwi na jakieś uniwersalne 13 mm, a jesli uniwersalne, to jaka tam jest glębokość montazowa w tych drzwiach i czy na cztery śrubki mocowanie jest i jakie mocne głośniki największe można dobrać, zeby ładnie grały
ale chociaz przy radiu już mam uporzadkowana instalację
i teraz takie pytanie, jak ten głośnik okaże sie uwalony w drzwiach jak podejrzewam, to czy szukać drugiego takiego ori, czy wymieniać oba głośniki z tylne drzwi na jakieś uniwersalne 13 mm, a jesli uniwersalne, to jaka tam jest glębokość montazowa w tych drzwiach i czy na cztery śrubki mocowanie jest i jakie mocne głośniki największe można dobrać, zeby ładnie grały
Odpowiedz do tematu