Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[80 b3] Jaki numer przekaźnika?
251 919 501 D , ja załatwiłem sobie oryginał, ale mój kolega kupował zamiennik (pierwszy lepszy) w sklepie i działał ok
Zamienniki zawsze oszukują. Nie robi to problemu jeżeli dyferencja przy pomiarze jest około 5°C, ale jeżeli właściwa temperatura 90°C pokazywana jest na liczniku jako 70, to juz jest problem.
no właśnie, u mnie pokazuje 100 stopni
I o tym właśnie piszę. Działać działa, ale w jaki sposób?
Więc tak potrzebny mi nr. przekaźnika komfortu. Jest on odpowiedzialny za upuszczanie i domykanie szyb. Proszę tylko o nr. przekaźnika z modelu audi 80 b 3
441959257D jeden z tych właściwych.
Jak zwykle potrzebna pomoc kogoś z etką. A więc potrzebny mi jest nr. czujnika temp. podającego sygnał na zegary. Czujnik szary 3 piny. Sugestie co do produktu jakiej marki kupić również mile widziane.
| misiek . napisał/a: |
Jak zwykle potrzebna pomoc kogoś z etką. A więc potrzebny mi jest nr. czujnika temp. podającego sygnał na zegary. Czujnik szary 3 piny. Sugestie co do produktu jakiej marki kupić również mile widziane.
|
| Pasiak napisał/a: |
| i działał ok |
Zamienniki zawsze oszukują. Nie robi to problemu jeżeli dyferencja przy pomiarze jest około 5°C, ale jeżeli właściwa temperatura 90°C pokazywana jest na liczniku jako 70, to juz jest problem.
| Adi202 napisał/a: |
| ale jeżeli właściwa temperatura 90°C pokazywana jest na liczniku jako 70, to juz jest problem. |
no właśnie, u mnie pokazuje 100 stopni
| pawcio napisał/a: | ||
no właśnie, u mnie pokazuje 100 stopni |
I o tym właśnie piszę. Działać działa, ale w jaki sposób?
Odpowiedz do tematu