|
Problem z kierunkowskazem Audi A6 C4 |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Pon 09 Lip, 2012 22:26 Problem z kierunkowskazem Audi A6 C4
|
|
|
Witam!
Problem jest następujący. Gdy włączam kierunkowskaz w prawo słychać "brzęczenie" i nie działają kierunki (czasem zdarza się iż kierunek działa poprawnie jednak bardzo rzadko). Awaryjne działają normalnie. Po przełączeniu w prawo na postoju świeci tylko tył. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi!
[ Dodano: Sro 11 Lip, 2012 13:22 ]
Poprawka. Na wyłączonym silniku po włączeniu kierunku w prawo świeci zarówno przód jak i tył - zapomniałem że miałem odłączoną lampę z przodu, bo sprawdzałem kable Omomierz jakby wykazuje zwarcie, ale na wszystkich wtyczkach od kierunków zarówno z prawej jak i z lewej...
[ Dodano: Sro 11 Lip, 2012 15:01 ]
Razem z prawym kierunkiem nie działają mi światła długie, jak czasem kierunek zatrybi, światła długie działają również.... |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 13 Lip, 2012 21:23
|
|
|
witam spróbuj rozebrać i przeczyścić styki w właczniku zespolonym miałem to samo u siebie co prawda w c5 ale myśle ze to samo będzie u ciebie u mnie wyczyszczenie pomogło i juz około 1,5 roku mam spokoj |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 18 Lip, 2012 21:53
|
|
|
Hmm...zdjąłem kierownicę, założyłem i jest ok...przynajmniej na razie |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.173, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |