|
Audi A3 8L problem z ABS |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Sro 19 Lut, 2025 12:12
|
|
|
podpinałem i jeden błąd jest -16352 |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 19 Lut, 2025 13:17
|
|
|
sterownik pompy ABS jest prawdopodobnie uszkodzony. |
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 19 Lut, 2025 13:44
|
|
|
ok , dzięki . a moż być coś z napięciem ? ma ktoś namiary na warsztat sprawdzony w naprawie sterowników abs ? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 19 Lut, 2025 14:02 Re: abs
|
|
|
sruba50 napisał/a: | blad 16352-sterownik błąd |
Wewnętrzna usterka sterownika abs. Sterownik do wymiany lub naprawy. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 19 Lut, 2025 14:45
|
|
|
dziękuje pięknie |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 19 Lut, 2025 15:50
|
|
|
|
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 20 Lut, 2025 10:36
|
|
|
a powiedzcie jak odpowietrza sie układ ? tak samo jak np. po wymianie zacisku ? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 20 Lut, 2025 11:16
|
|
|
sruba50 napisał/a: | a powiedzcie jak odpowietrza sie układ ? tak samo jak np. po wymianie zacisku ? |
Zaczynając od tylnego lewego kończąc na przednim lewym. Posiadając manualne umiejętności można wymienić sam sterownik ABS bez demontażu całej pompy. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 20 Lut, 2025 11:19
|
|
|
ale chyba nie w a38p z silnikiem 1,6 . sterownik jest od strony nadkola i nie ma do niego dostepu tzn. do srub |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 20 Lut, 2025 13:12
|
|
|
sruba50 napisał/a: | ale chyba nie w a38p z silnikiem 1,6 . sterownik jest od strony nadkola i nie ma do niego dostepu tzn. do srub |
Za to śruby mocujące są od strony silnika. Pisałem przy posiadaniu manualnych umiejętnościach.
Miejsca jest faktycznie mało, ale się da. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 20 Lut, 2025 13:27
|
|
|
ok , przyjże się dzisiaj , moze faktycznie da radę wyjąć sam sterownik , dzięki wielkie raz jeszcze
[ Dodano: Czw 20 Lut, 2025 13:55 ]
a te tłoczki -szlaneczki nie wylecą jak wyjmę sterownik? bo w a4 kiedys wyjmowałem ale tam był sterownik w poziomie a w a3 jest w pionie |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Układ hamulcowy |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.173, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |