|
Przesunięty przez: Adi202 Pon 21 Lis, 2011 18:06 |
Uszczelniacz pompy wspomagania |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Pon 21 Lis, 2011 15:00 Uszczelniacz pompy wspomagania
|
|
|
Witam. Zakupiłem TAKI zestaw naprawczy i okazało się, że główny uszczelniacz nie pasuje tzn jego wymiary. Ktoś ma ETKE i mógłby wrzucić porównanie z V8 i 100 ? Lub jakieś sugestie ? Trochę pili z czasem, gdyż nie ma czym jeździć, a pompa u mechanika na stole. Chyba, że pasuje, a gra na zwłokę. Wg inter cars części powinny pasować |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 21 Lis, 2011 18:04 Re: Uszczelniacz pompy wspomagania
|
|
|
| adamwit1986 napisał/a: | | Wg inter cars części powinny pasować |
I tej wersji się 3maj. Mechanik coś ściemnia. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 22 Lis, 2011 17:27
|
|
|
Byłem właśnie u mechanika i faktycznie jest inny ten uszczelniacz. Wszystko z paczki pasuje bez problemu oprócz tego głównego. Zamówił gdzieś taki jak trzeba wg wymiaru za pare groszy, ale sam fakt, że jednak coś nie pasuje. To już druga rzecz, która nie pasowała, bo jak się okazało mam na tylnych wahaczach przednie tuleje 44mm a nie 46,5mm czyli cena automatycznie w górę. Ja mam chyba przejściówkę, bo pare części pasuje z <90 a parę z >90 roku. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.209, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |