|
Przesunięty przez: jimv8 Nie 13 Lip, 2014 08:25 |
Proszę o wsparcie w sprawie kupna |
Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011 09:26
|
|
|
Tak dokładnie o to ogłoszenie mi chodzi.
Jakie są Wasze opinie. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011 10:06
|
|
|
Cytat: | AUTO MIAŁO JEDNEGO WŁAŚCICIELA, OSTATNI PRZEGLĄD W LISTOPADZIE 2011 ROKU PRZY PRZEBIEGU 146 TYŚ KM NASTĘPNIE BYŁA AWARIA WŁAŚCICIEL ODDAJE AUTO DO SERWISU AUDI GDZIE STWIERDZILI USZKODZONA USZCZELKA POD GŁOWICĄ.
W TAKIM STANIE AUTO JEST WYSTAWIONE DO SPRZEDAŻY SILNIK BYŁ ROZEBRANY 14.12.2011 AUTO NIE JEST PRZYGOTOWANE DO SPRZEDAŻY ( ODKURZANE , MYTE ) W TAKIM STANIE ZOSTAŁO SPROWADZONE. |
Piękna opowieść wigilijna. Nie wierzę w to, że handlarzyna nie dociekał czy się opłaca wymienić uszczelkę i przyciąć na tym jakieś 10000zł. No ale cuda się zdarzają przecież święta idą. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
suchy1704
Model: C3, c3 quattro
Silnik: 2.0RT 2.3
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Sedan
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 18 Maj 2011 Wszystkie posty: 589
Piwa: 25/27 Skąd: lubelskie
|
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011 14:06
|
|
|
Spójrzcie na tapicerkę drzwi kierowcy, nie zgrywa się z deską rozdzielczą. Być może to złudzenie optyczne... |
_________________ Jestem Audiholikiem i jest mi z tym dobrze...i... jakoś nie chcę się z tego leczyć...
Vorsprung durch Technik-przewaga dzięki technice...
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011 14:07
|
|
|
No właśnie święta idą może handlarzą serca miękną na święta .
Adi to ile trzeba liczyć za naprawę tej uszczelki? plus wiadomo dodatkowe koszta bo na samej uszczelce się nie sończy. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011 21:06
|
|
|
zincatura napisał/a: | No właśnie święta idą może handlarzą serca miękną na święta .
Adi to ile trzeba liczyć za naprawę tej uszczelki? plus wiadomo dodatkowe koszta bo na samej uszczelce się nie sończy. |
Koszt uszczelki jakieś 100zł, 10 nowych szpilek - 100 do 150zł, planowanie głowicy około 100zł oraz koszt nowego rozrządu i oleju. To są koszta materiału. Robocizna to pojęcie względne każdy liczy inaczej. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Audi 100/200/V8 |
|
[ Twoje IP to: 3.239.76.211, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |