Wysłany: Nie 14 Lip, 2013 21:37 Potrzebuje rady w sprawie map i spolszczenia navi.
Witam.
Mam w swojej a3 Navigation Plus (RNS-D) i potrzebuje pomocy ponieważ nigdzie w okolicy nie mogę nikogo znaleść kto mógł by mi wgrać mapy i oprogramowanie PL . Zmieniłem już sobie na angielski ale widziałem że jest dużo softów na necie i szukam pomocy.
Wszedłem dziś w opcje i znalazłem coś takiego :
Hardwareversion: 4.1
Softwareversion: 0015
Czy ktoś może mi doradzić co wgrać żeby nie było lipy ^^?
Obraz mapy jest dostępny w sieci. Wypalisz go Clone CD najlepiej na nagrywarce CD. Combo nie zawsze wypali jak należy.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
No spoko. Tylko chodzi mi o to czy możesz mnie nakierować na dane pliki bo z tego co czytam to czasem coś nie wychodzi a dużo czytałem twoich postów i widzie ze masz duża wiedzę.
Znalazłem na chomikuj pliki etc ale nie wiem czy to akurat może być to.
Co na chomiku znalazłeś tego nie wiem, woęc nie mam pojęcia czy się nadaje czy też nie. Natomiast na przeglądanie internetu nie mam czasu.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum