_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
ale z autem nic sie nie dzieje, silnik chodzi prawidlowo jak zegarek. Chociaz wiem ze moze to oznaczac cos powaznego. Slyszalem ze to jakis zaworek od turbiny. Tak mi powiedzial znajomy. Nie bylem jeszcze w serwisie bo probuje sam do tego dojść.
ale z autem nic sie nie dzieje, silnik chodzi prawidlowo jak zegarek. Chociaz wiem ze moze to oznaczac cos powaznego. Slyszalem ze to jakis zaworek od turbiny. Tak mi powiedzial znajomy. Nie bylem jeszcze w serwisie bo probuje sam do tego dojść.
Ikona silnika oraz mrugająca ikona świec żarowych oznacza zawsze usterkę silnika. Usterki możesz nie widzieć, ale jakiś błąd jest na 123%. Musisz podłączyć się pod OBD i odczytać jakie ma błędy.
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
jakie jeszcze mogą to byc usterki? jakie jeszcze są możliwości związane z ta kontrolka? zaczyniwszy od śmiesznych ostrzeżeń do poważnych usterek
Czasu by zabrakło. Podepnij się pod diagnozę i będziesz wiedzieć co się stało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum