Witam , mam problem z drzwiami przednimi kierowcy . nie palą mi się lampki w tych drzwiach i nie działa sygnalizacja włączonych świateł . W pozostałych drzwiach jest wszystko ok . Możecie coś podpowiedzieć od czego zacząć ? Dodam że z trzech lampek w drzwiach pali się tylko ta przy klamce . Pod zamkiem i pod spodem się nie pali . Sprawdzałem miernikiem to do tych lampek nie dochodzi napięcie . A i jeszcze jedno , gdy otwieram drzwi kierowcy kierowcy nie zapala mi się światło na podsufitce .
Krancówka w zamku drzwi kierowcy lub jajk kto woli mikrostyk do czyszczenia lub wymiany
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi .
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi .
No i podziałał tydzień i o9d nowa to samo . Trzeba go jednak wymienić ale czy można kupić sam mikro styk ? Pytam bo szukałem na allegro i przyznam że z marnym skutkiem .
Zadzwon do servisu moze beda mieli jesli nie kupisz caly zamek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum