Od wczoraj można się ścigać w Need for Speed Shift
Ano można, właśnie rozgrzewam klawiaturkę do czerwoności. Co do wcześniejszych NFSów można mieć mieszane uczucia, ale najnowszy kompletnie mnie zachwycił. EA przypomniała sobie, że w grze chodzi też o umiejętności, więc poziom trudności jest duży, aczkolwiek do przejścia. Grafika jest dopracowana i robi naprawdę wrażenie, samochody też w końcu ulegają uszkodzeniu. Generalnie NFS Shift z poprzednimi generacjami gry nie ma nic wspólnego, tutaj chodzi o precyzję i umiejętności. Świetna gra.
PS.
Tak na marginesie dodam, że wożę się S3 - to tak na początek
_________________ Gość pozdrawiam serdecznie
Samo skur*****stwo na tym świecie.
Skur*****stwo i pogarda.
Ja dzisiaj kupiłem sobie NFS'a Hot Pursuit i z Audic mamy TT-RS, R8 5.2 Coupe i R8 5.2 Spyder.
Gra bardzo fajna, tylko jak dla mnie ścieżka dźwiękowa nie zachwyca...
Ja dzisiaj kupiłem sobie NFS'a Hot Pursuit i z Audic mamy TT-RS, R8 5.2 Coupe i R8 5.2 Spyder.
powiedz mi jakie są wymagania sprzętowe? I jakie ty masz i jak chodzi Ci gra hehheh pytam, bo tu mam gry w smiesznych cenach ale jak mam się nadenerwowac to nie chcę
powiedz mi jakie są wymagania sprzętowe? I jakie ty masz i jak chodzi Ci gra hehheh pytam, bo tu mam gry w smiesznych cenach ale jak mam się nadenerwowac to nie chcę
Wymagania:
Kod:
minimalne:
system operacyjny Windows XP SP3, Windows Vista lub Windows 7 (32 lub 64 bit)
procesor Intel Core 2 Duo 1,8 GHz lub AMD Athlon X2 64 2,4 GHz
1,5 GB RAM (Windows XP) lub 2 GB (Windows Vista/7)
karta graficzna z 256 MB VRAM (Shader Model 3.0, Direct 9.0)
DirectX 9.0c
8 GB wolnego miejsca na dysku twardym
Zalecane:
procesor Intel Core 2 Duo E6700 2,6 GHz lub AMD Athlon 64 X2 6000+
1,5 GB RAM (Windows XP) lub 2 GB (Windows Vista/7)
karta graficzna GeForce 8800 GT lub Radeon HD 4700
karta dźwiękowa obsługująca dźwięk 5.1
A ja mam: Viste (32 bit) 3 GB, karta graficzna GeForce 9300 GS, procesor Intel Core 2 Duo 2,0 GHz
Chodzi płynnie na rozdzielczości 1024X768 a na większych już tnie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum