|
Przesunięty przez: Astaroth Czw 12 Wrz, 2013 10:09 |
Dziura w tłumiku |
Autor |
Wiadomość |
sebOOOO
Sobek
Model: A6 Qattro
Silnik: 3.0 ASN
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Avant
Postawił 2 piw(a) Skąd: Karlsruhe
|
Wysłany: Sob 29 Cze, 2013 20:54 Dziura w tłumiku
|
|
|
Witam serdecznie ,mam takie pytanie,a może ktoś z was mi na nie odpowie,mianowicie mam dziurawy (lewy)tłumik,przy przyspieszeniu słychać jak "ryczy"termin u mechanika mam dopiero na piątek a samochód potrzebuje żeby dojeżdżać do pracy...więc moje pytanie brzmi,czy moge z ta dziura przebujać się do piątku?czy tez lepiej autka nie ruszać ,bo przez ta dziurę jeżdżąc moge cos bardziej zepsuć ,dodam ze katalozator jest rownież walniety,dziekuje za odpowiedzi pozdrawiam |
_________________ Audi, vide, sile! – Słuchaj, patrz, milcz
|
|
|
|
|
|
papel
Model: V8 D11
Silnik: 3,6
Zasilanie: benzyna + LPG
Nadwozie: sedan
Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wolne Miasto Gdańsk
|
Wysłany: Sob 29 Cze, 2013 21:10
|
|
|
jeździć z dziurą można, ale trzeba na policję uważać bo mogą chcieć dowód rejestracyjny zabrać za zbyt głośny tłumik.
Jeżeli katalizator masz zapchany to już gorzej, bo auto może nie chcieć jeździć a jak całkowicie straci przelot to silnik conajmniej bedzie nierowno pracował. |
_________________ 4 cylindry tylko do kosiarek |
|
|
|
|
|
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): sebOOOO |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Układ dolotowy i wydechowy |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.170, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |