|
Przesunięty przez: Adi202 Sro 27 Maj, 2009 17:49 |
[B4]Montaż klimatyzacji |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 17:37 [B4]Montaż klimatyzacji
|
|
|
Witam Koledzy.Chcę założyc do b4 klimatyzacje manualną i nie wiem jak mam podłączyc czujniki i kompresor.Czujniki są dwa w chłodnicy.Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc. |
_________________ CICHY |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 18:40 Re: [B4]Montaż klimatyzacji
|
|
|
| MARCINcichocki napisał/a: | | Witam Koledzy.Chcę założyc do b4 klimatyzacje manualną i nie wiem jak mam podłączyc czujniki i kompresor.Czujniki są dwa w chłodnicy.Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc. |
Czy posiadasz oryginalną wiązkę klimatyzacji, czy razasz to sam? |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 19:25 Re: [B4]Montaż klimatyzacji
|
|
|
| Adi202 napisał/a: | | MARCINcichocki napisał/a: | | Witam Koledzy.Chcę założyc do b4 klimatyzacje manualną i nie wiem jak mam podłączyc czujniki i kompresor.Czujniki są dwa w chłodnicy.Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc. |
Czy posiadasz oryginalną wiązkę klimatyzacji, czy razasz to sam? | Adi mam tylko instalacje przy wentylatorze i parowniku.pod maską z kabelków nie mam nic.Gościu odktórego kupiłem mówił że jakoś sami podłączają warsztaty albo klijeci.Nie mam też od kogo odejżec.Nie wie czy na szrocie gościu pozwoli rozpruc instalacje ażdo bezpieczników?Jeśli się zgodzi to będzie bajucha.Nawet elektrycy nie chcą się podjąc.Albo nie robili tego albo nie mają pojęcia-nie wiem.Pozdrawiam i czekam dalej |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 19:35 Re: [B4]Montaż klimatyzacji
|
|
|
| MARCINcichocki napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | | MARCINcichocki napisał/a: | | Witam Koledzy.Chcę założyc do b4 klimatyzacje manualną i nie wiem jak mam podłączyc czujniki i kompresor.Czujniki są dwa w chłodnicy.Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc. |
Czy posiadasz oryginalną wiązkę klimatyzacji, czy razasz to sam? | Adi mam tylko instalacje przy wentylatorze i parowniku.pod maską z kabelków nie mam nic.Gościu odktórego kupiłem mówił że jakoś sami podłączają warsztaty albo klijeci.Nie mam też od kogo odejżec.Nie wie czy na szrocie gościu pozwoli rozpruc instalacje ażdo bezpieczników?Jeśli się zgodzi to będzie bajucha.Nawet elektrycy nie chcą się podjąc.Albo nie robili tego albo nie mają pojęcia-nie wiem.Pozdrawiam i czekam dalej |
Jeżeli jesteś w stanie wykonać sobie wiązkę elektryczną samodzielnie przy pomocy opisów i schematów, to jesteś na odpowiednim miejscu - forum |
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 19:39 Re: [B4]Montaż klimatyzacji
|
|
|
| Adi202 napisał/a: | | MARCINcichocki napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | | MARCINcichocki napisał/a: | | Witam Koledzy.Chcę założyc do b4 klimatyzacje manualną i nie wiem jak mam podłączyc czujniki i kompresor.Czujniki są dwa w chłodnicy.Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc. |
Jeżeli jesteś w stanie wykonać sobie wiązkę elektryczną samodzielnie przy pomocy opisów i schematów, to jesteś na odpowiednim miejscu - forum | Zrobie to sam ale musze miec schemacik.Jeśli ktoś jest w posiadaniu to poproszę i dzięki BAJUCHA |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 19:46 Re: [B4]Montaż klimatyzacji
|
|
|
| MARCINcichocki napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | | MARCINcichocki napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | | MARCINcichocki napisał/a: | | Witam Koledzy.Chcę założyc do b4 klimatyzacje manualną i nie wiem jak mam podłączyc czujniki i kompresor.Czujniki są dwa w chłodnicy.Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc. |
Jeżeli jesteś w stanie wykonać sobie wiązkę elektryczną samodzielnie przy pomocy opisów i schematów, to jesteś na odpowiednim miejscu - forum | Zrobie to sam ale musze miec schemacik.Jeśli ktoś jest w posiadaniu to poproszę i dzięki BAJUCHA |
Właśnie się szykuje. Będzie to schemat dla C3, ale jest identyczny z B3, B4. |
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 20:08
|
|
|
Jak już pisałem są to schematy manualnej klimatyzacji Audi 100 C3. Jest to schemat elektryki używanej przy silnikach 4-ro cylindrowych.
|
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 28 Maj, 2009 17:44
|
|
|
Dzieki wielkie za schemaciki.Pozdrawiam Bajucha |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.210, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |