|
|
[B4 1.9 TD AAZ] Piszczący brzęczek |
| Autor |
Wiadomość |
Małek

Model: B4
Silnik: AAZ
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: sedan

|
Wysłany: Sob 24 Gru, 2011 13:30 [B4 1.9 TD AAZ] Piszczący brzęczek
|
|
|
Witam, mam taki problem, naprawiłem ostatnio ten brzęczek w zegarach bo był odlutowany. Teraz brzęczy jak powinien gdy otworzę drzwi, ale piszczy jeszcze podczas jazdy na wysokich obrotach. Na 2 biegu przy 55 km/h, na 3 biegu przy 65 km/h, na 4 biegu przy 80 i na 5 też piszczy. Zawsze piknie tylko 3 razy i już więcej na tym biegu nie piknie. Od czego to może być??, dziękuję za pomoc |
|
|
|
|
|
 |
alicjaaa
alicjaaa

Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: sedan/limuzyna

Piwa: 30/27 Skąd: Siekierczyn
|
Wysłany: Sob 24 Gru, 2011 14:51
|
|
|
a może on po prostu się już psuje lub zepsuł i narazie ma to takie objawy, u mojego taty tez tak było i sie okazało, ze po prostu brzęczek sie zepsuł i trzeba było nowy wmontować |
_________________ pozdrowionka wszystkim audi-maniakom:)
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 27 Gru, 2011 12:28 Re: [B4 1.9 TD AAZ] Piszczący brzęczek
|
|
|
| Małek napisał/a: | Witam, mam taki problem, naprawiłem ostatnio ten brzęczek w zegarach bo był odlutowany. Teraz brzęczy jak powinien gdy otworzę drzwi, ale piszczy jeszcze podczas jazdy na wysokich obrotach. Na 2 biegu przy 55 km/h, na 3 biegu przy 65 km/h, na 4 biegu przy 80 i na 5 też piszczy. Zawsze piknie tylko 3 razy i już więcej na tym biegu nie piknie. Od czego to może być??, dziękuję za pomoc |
Sygnał akustyczny zawsze towarzyszy świecącej kontrolce np ciśnienia oleju lub płynu w chłodnicy. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
|
 |
Małek

Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: sedan

|
Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 17:04 Re: [B4 1.9 TD AAZ] Piszczący brzęczek
|
|
|
[/quote]
Sygnał akustyczny zawsze towarzyszy świecącej kontrolce np ciśnienia oleju lub płynu w chłodnicy.[/quote]
Ale podczas piszczenia żadna kontrolka się nie zaświeca |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 20:28 Re: [B4 1.9 TD AAZ] Piszczący brzęczek
|
|
|
| Małek napisał/a: | | Cytat: |
Sygnał akustyczny zawsze towarzyszy świecącej kontrolce np ciśnienia oleju lub płynu w chłodnicy. |
Ale podczas piszczenia żadna kontrolka się nie zaświeca |
A czy przy załączeniu zapłonu świecą się wszystkie kontrolki? |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.208, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |