|
[Audi 80 B4] Gdzie mogę dostać taki podłokietnik |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 18:10 [Audi 80 B4] Gdzie mogę dostać taki podłokietnik
|
|
|
Witam, dzisiaj widziałem w Audi 80 podłokietnik montowany do siedzenia (na dolne jak jest ten czarny plastik od strony zapinki do pasa przy siedzeniu kierowcy) i chciałbym się dowiedzieć, gdzie coś takiego mogę kupić. Przeglądałem allegro i tablicę ale tam z tego co zrozumiałem wszystkie podłokietniki są montowane do środkowego plastiku, a mi zależy na tym, aby podłokietnik przesuwał się razem z siedzeniem. Zdaję sobie sprawę, że mogła to być samoróbka i ktoś po prostu dobrał sobie odpowiedni dla siebie podłokietnik i zamontował, ale teraz pytanie jaki będzie dobry, aby dało się go w moim audi zamontować
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013 18:22
|
|
|
po pierwsze wypadalo by sie przywitac w odpowiednim dziale
po drugie widac zle szukales na allegro skoro nic niezlanazles
po trzescie jak to powiedziales " samorobka to to niejest jesli bylo zamontowane do siedzenia
po czwarte te pseudo podlokietniki montowane do srodkowego tunela ktore widziales na allegor to jest wiestuning
poszukaj dobrze na allegropodlokietnika od audi 80 , 90 , 100 , a6 c4 to wszystko to samo |
_________________ Audi A4 b6 Avant 2,0 130KM
Daewoo Matiz 0.8 51 KM
Opel Corsa B 1,4 60 KM - (było)
Audi A6 c4 Avant 2,6 150 KM - (było)
Renault Twingo 1,2 60 KM - (było)
Audi 80 b3 Sedan 1,8 90 KM - (było)
Audi 100 c3 Sedan 2,3 136 KM - (było) |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Tapicerka, dywany, plastiki itp. |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.89, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |