|
A6 C4 problem z lusterkami elektrycznymi |
Autor |
Wiadomość |
marik7

Model: A6 C4
Silnik: 2.6 ABC
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: sedan

|
Wysłany: Nie 09 Paź, 2011 21:38 A6 C4 problem z lusterkami elektrycznymi
|
|
|
Witam. Potrzebuje sie dowiedziec gdzie znajduje sie przekaznik i jego numer do elektrycznych lusterek w a6 c4, bo bezpiecznik w skrzynce jest ok (chyba, ze gdzies jest jeszcze jakis?). U elektryka bylem i powiedzial, ze jest gdzies zwarcie w lewym lustrze, ale prawe mu dzialalo tylko mam przyjechac w innym terminie a bezpiecznika nie wsadzal, bo gadal, ze przy zwarciu i tak go spali. Problem zwarcia sam rozwiazalem, ale nie mam pojecia o jakim on bezpieczniku gadal, bo wszystkie sa ok i mysle, ze to moze byc przekaznik, ktory jest teraz wyciagniety, zeby bezpiecznika nie palic. Z gory dzieki i pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 14:14
|
|
|
Elektryczne lusterka nie posiadają przekaźnika chyba, że chodzi Ci o funkcję składania lusterek. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
marik7

|
Wysłany: Wto 11 Paź, 2011 09:06
|
|
|
Adi202 napisał/a: | Elektryczne lusterka nie posiadają przekaźnika chyba, że chodzi Ci o funkcję składania lusterek. |
witam i dzieki bardzo, bo juz jeden problem z glowy, ale jest jeszcze jeden, bo nadal nie mam napiecia. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 11 Paź, 2011 09:25
|
|
|
marik7 napisał/a: |
witam i dzieki bardzo, bo juz jeden problem z glowy, ale jest jeszcze jeden, bo nadal nie mam napiecia. |
Bezpiecznik nr 15 (5A) |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
 |
marik7

|
Wysłany: Czw 13 Paź, 2011 07:33
|
|
|
Adi202 napisał/a: | marik7 napisał/a: |
Bezpiecznik nr 15 (5A) |
Właśnie o to chodzi że ten bezpiecznik jest ok. a elektryk wyraznie mi powiedział, że nie wsadza bezpiecznika, bo lewe lusterko robi zwarcie i myśle czy nie ma jakiegoś dodatkowego. Chyba nadchodzi chwila, żeby znowu sie wybrać do tego elektryka. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 13 Paź, 2011 08:52
|
|
|
Sprawdź czy przełącznik lusterek jest zasilany. Po zapłonie powinien się podświetlać. W przypadku przepalonych żarówek na przewodzie niebieskim z czerwonym paskiem powinno być 12V.
pzdr |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.175, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |