|
Otwarty przez: Adi202 Czw 29 Wrz, 2011 20:47 |
[A6 C4 Avant 97 rok] glosniki tyl :(((((( |
Autor |
Wiadomość |
wojtas255

Model: A6 C4
Silnik: 2.8 ACK
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Avant

Postawił 4 piw(a) Skąd: Radom
|
|
|
|
 |
pawcio

Model: C5,B5
Silnik: AWX,AVG
Zasilanie: ON
Nadwozie: avant
Pomógł: 16 razy Wiek: 39 Dołączył: 13 Maj 2009 Wszystkie posty: 1942

Piwa: 48/5 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: Sob 17 Kwi, 2010 21:12
|
|
|
z tego co ja zauważyłem to na górnym zdjęciu widać bezpiecznik w głośniku, a to by mi pasowało na bose |
_________________ wiele serc, jedno bicie - tylko AUDI ponad życie
Witam cię Gość
 |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 17 Kwi, 2010 21:18
|
|
|
Kto szuka ten znajdzie. Temat regeneracji głośnika znajduje się w dziale "zrób to sam" http://www.audi-tech-team...a6-4a-vt619.htm |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
wojtas255

|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 17 Kwi, 2010 21:37
|
|
|
Z całym szacunkiem , jak Nokia , to nie Bose .............
Chyba ,że sie mylę , ale nie sądze , zwykły aktywny głośnik. |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 17 Kwi, 2010 21:51
|
|
|
wojtas255 napisał/a: | To ja juz zupełnie zgłupiałem:(((( Myslałem, że głośniki w BOSE powinny być wszystkie aktywne a ja z przodu mam zwykłe glośniczki
Adi, tak zgadza sie, jest w dziale zrób to sam opis regeneracji podobnego głośniczka ( "podobnego lecz nie identycznego ) Zastanawiam sie, czy dało by rade wstawic tam zwykłe głośniki ( tylko jak przerobić te wtyczki co dochodzą do głośników obecnych.....) ..... |
NIc nie przerabiaj tylko napraw te które masz. Aktualnie posiadasz standardowy zestaw Nokia przód pasywny, tył aktywny. Szybciej naprawisz to co masz niż przerobisz na inne.
Jeżeli tylne soprany działają oznacza że końcówki mocy masz sprawne, zasilane i wysterowane. Problem masz tylko z połączeniem do cewki głośnika. Głośnik może i podobny, ale usterka identyczna. Tak jak Ci pisałem naprawa na stojąco z fajką w zębach. . |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
wojtas255

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Car Audio |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.171, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |