Wysłany: Wto 29 Maj, 2012 22:49 [A4 b6] jak zdjąć listwy zewn. z drzwi
Witam może mi ktoś doradzić jak w moim audi zdjąć listwy na drzwiach i progach ? Śrubki przy tych listwach na drzwiach poodkręcałem ale coś jeszcze trzyma te listwy po środku ,nie chciałbym ich złamać przy ściąganiu. Chcę po prostu oczyścić z brudu drzwi i progi pod listwami aby rdza sie nie wdała w karoserię .Może mi ktoś doradzić czy warto pomalować te listwy pod kolor karoserii ,czy nie będzie odchodzić ta farba po dłuższym czasie? Oczywiście robotę bym dał zrobić koledze lakiernikowi.
Listwę progową na drzwiach musisz po odkręceniu śruby przesunąć do tyłu. Osłona progu przykręcona jest śrubami
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum