|
|
[80 B2 85'r] Prośba o pomoc co to za złacze i od czego jest |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 31 Maj, 2009 13:10
|
|
|
okrągła wtyczka może być od podgrzewania foteli a "płaski" nie mam pojęcia do czego |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 31 Maj, 2009 13:19
|
|
|
| roger110 napisał/a: | okrągła wtyczka może być od podgrzewania foteli a "płaski" nie mam pojęcia do czego |
Tzn. jeśli chodzi o płaską to wiem bo jak już pisałem z niej wychodzą wszystkie kable potrzebne do podłączenia radia, zapalniczki i tych 2 żarówek, tylko właśnie nie wiem od czego ta okrągła, na zdjęciach jest wiązka którą odłączyłem od tej drugiej wiązki która jest w aucie. I mianowicie jak podłączam płaską z płaską jest wszystko w porządku a jak podepnę tą okrągło z okrągło to wywala mi bezpiecznik. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 31 Maj, 2009 13:28
|
|
|
Nie jestem pewien kolorów przewodów, ale wygląda mi na to, że jest to połączenie wiązki anteny samochodowej (zasilanie).
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.209, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |