|
[A4 99'] Co i jak z alarmem |
Autor |
Wiadomość |
tomeczek376
Władca Pierścieni

Model: A6 C5
Silnik: AWX
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: Sedan
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 22 Wrz 2009 Wszystkie posty: 257

Piwa: 1/4 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: Sob 14 Maj, 2011 14:17 [A4 99'] Co i jak z alarmem
|
|
|
Witam problem jest z alarmem w audi A4 99r ,chodzi o to że jest jeden pilot który kończy swój żywot i teraz pytanie czego użyć aby mieć przynajmniej 2 piloty sprawne i działający alarm ,otwieranie zamykanie drzwi.Alarm nie wiem czy jest fabryczny pilot jest koloru ciemno bordowego (może komuś to coś powie ).Czy jest jakiś sterownik którym można podpiąć się pod alarm.Pozdrawiam |
_________________ Była
80 b4 2.0
A4B6 1.9 TDI
Jest
A6C5 1.9 TDI |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 14 Maj, 2011 20:57
|
|
|
Pilot na 123% nie jest fabryczny, a kolor obudowy nic nie mówi.
Jeżeli samochód kupiony był w Polsce, to jest szansa, że ma alarm do którego mozna dopisac nowe piloty. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 06:02
|
|
|
Adi202 napisał/a: | ma alarm do którego mozna dopisac nowe piloty |
Nie wiem jak u Ciebie w okolicy , u nas dorobienie pilota kosztuje więcej niż alarm .
Dlaczego kończy żywot , uszkodzenia mechaniczne ?? |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 09:04
|
|
|
Pilot kosztuje około 40 zł, dopisanie 20zł, montaż alarmu w zależności od konfiguracji 300 w górę. Rachunek jest prosty. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 23:24
|
|
|
Chyba , że założy go sam , tak jak napisałem , w Łodzi zawołali mi 120 zł za 1 szt . pilota . Za 100 kupiłem alarm ( jeszcze w C4 ) . Dwie godziny pracy |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.82, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |